Online ven

forumspørgsmål

Online ven

forumspørgsmål af
Quinoa
12 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej! 

Jeg har denne her online ven... Tato, lad os kalde ham det (ikke hans rigtige navn). Han er super venlig, og vi er blevet ret gode venner.

Der er selvfølgelig problemer - mine veninder siger jeg ikke må stole på ham... Og Jeg har selv været skeptisk, men efter at have brugt lidt tid sammen, er jeg faktisk ret sikker på at han er det han siger han er: en gamer dreng, der stadig er bevidst om dit helbred osv, og som hjælper folk når de har brug for det.

Der er meget mere om ham, som jeg ikke lige skriver her, sådan at han også forbliver anonym. 

Vi er rigtig gode venner, og også lidt flirts. Vi har det egentlig begge to godt med at være flirts og venner, så det er godt. 

Han er rigtig glad for mig, og jeg er rigtig glad for ham... Men mine venner får mig til at tvivle... 

(Han er cirka min alder)

Kommentarer

Skal lige siges jeg snart bliver 13! Bare lidt ekstra info

115

Jeg har selv stået i lignende situation så kan forstå at du syntes det er svært.

jeg syntes at du skal lytte til hvad dine veninder siger men i sidste ende skal du gå med din egen mavefornemmelse. så hvis du føler at han er det han siger han er så gå med den tanke.

109

Okay....

Igen, jeg har jo selv været super super skeptisk, men jeg har givet det lidt tid... Og han virker virkelig som en helt normal skoledreng! 

Jeg er ret glad for at have mødt ham, så det er jo meget rart... Og min mave fornemmelse siger, at han er den han siger han er :) tak for hjælpen

109

har også stået i dette problem men så ændrede det sig og så ville have mig til at sige hvad jeg hedder på snap og det syndes jeg var lidt ubehageligt så jeg blokeret ham

 

99

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program