Pige 14 år

blogindlæg

Pige 14 år

Skrevet af
DigitalTryg
Oprettet 2 år 6 dage siden

Har brug for at vide om jeg virkelig er den eneste der ikke synes at sociale medier er noget særlig. Jeg bruger snap og messenger og det er fint nok. Jeg ser tiktok hvis jeg keder mig, men jeg deler ikke selv noget.  Jeg forstår over hovedet ikke instagram men det er som om jeg er den eneste. Alle dem jeg kender går helt vildt op i at lave stories og få følgere. Også på tiktok.  Jeg fatter det ikke og hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg det virker mærkeligt at dele alt muligt med nogen man ikke sådan rigtig kender. Men er det helt ærligt mig der er noget galt med? 

Læs lige spillereglerne inden du skriver

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

Du er ikke unormal

37

Hej pige på 14 år

Det er helt fint at du har dine egne holdninger, og du behøves ikke at gøre hvad alle andre gør. Alle har forskellige meninger om forskellige medier og andre interesser. Alle har forskellige interesser og ting de går op i, du har nok andre ting du går op i, som andre ikke gør. Vi synes ikke du skal gøre det som de andre bare for at være ligesom de andre, du skal bare være dig selv og være på de sociale medier du vil.

34

Det er helt normalt. Alle har deres egne meninger og følelser om sociale medier. Jeg kender mange som ikke engang har nogle sociale medier.

32

Stop med at brug sociale medier.

33

Hej pige på 14 år
Først og fremmest skal du vide at det ikke er dig der er noget galt med, det er helt normalt at man føler sig unormal. Ingen er normale. Det er okay at være en lidt mere privat person (Det er jeg også selv)

39

Det er normalt ikke at dele det med alle. ignorer de tag dig af de andre

29

prøv nye ting. se om du kan få en ny hobby som andre også har,(Kreativ, Syning, Sport, Cosplaying osv.) og derefter kan du få nye venner med samme interesser. eller hvis du allerede har en hobby, se om du kan finde nogen med samme interesse.

34

der er ikke noget galt med dig, bare fordi du ikke kan lide det sociale medie.

35

du kan uploade ting du laver i din hverdage i stedet dig selv

36

du er meget sej

32

Du er ikke unormal, vi poster heller ik selv på tiktok.

35

der er ikke noget galt med dig. og det er helt normalt at det ikke er de sociale medier der interessere dig. og det er helt fint at man ikke går så meget op i det, som andre.

35

det er ikke dig der er unormal. synes også selv at sociale medier er noget bæ

36

du er noget for dig selv alle er unormale på deres egen måde

33

du er ikke unormal, du behøver ikke at dele dig selv hvis du ikke har lyst.

34

vis du er unormal er jeg nok en mutant jeg har aldrig haft tiktok snap mesenger instagram eller så noget

36

du er unormal det er vi alle :)

32

Selv hvis du er unormal er det fuldstændig ok. jeg vil selv kalde mig meget ikke normal jeg er en nørd og går i hvad andre vil kalde gammeldags tøj og meget andet. Hver glad for at du ikke bliver hjerne vasket af de sociale medier.

34

Hvis du ikke har lyst til at dele noget så skal du heller ikke. du er ikke unormal.

39

du kan spørge dine venner om i ikke kan snakke om noget andet når i er sammen.
ellers kan du prøve at forstå instagram, og de andre ting.

36

Det er helt normalt. Alle har deres egne meninger og følelser om sociale medier. Jeg kender mange som ikke engang har nogle sociale medier.

29

du er ikke unormal bare fordi du ikke kan lide at lægge ting eller dele dit liv med andre også lad være og gør det du helst kan lide

32

det er helt normalt, alle har hver deres mening om sociale medier

39

du er helt sikkert ikke den eneste der ikke forstår det, da jeg selv fik min tlf kan jeg tydeligt huske at jeg heller ikke kunne forstå hvorfor man skulle bruge den så meget...

39

Jeg synes ikke at du er unormal. Jeg synes også selv at de sociale medier er lidt underlige. Personligt forstår jeg ikke tiktok. Og jeg synes at hvis du ikke har lyst til hele tiden at side på de sociale medier kan du altid lave noget andet som du bedre kan lide.

38

Jeg synes slet ikke at det er mærkeligt ikke at bruge sociale medier særligt meget, det er jo noget man selv kan bestemme.

34

Det er helt normalt at have andre interesser end de andre. Prøv sammen med dine venner at finde nogle fælles interesser i kan lave sammen.

38

det er helt okay ikke at have lyst til at bruge socialemedier!

26

ingen er normale, jeg har det også sådan selv. det er sejt at du siger din egen mening, min mening er at du skal ikke være ligesom de andre

29

Jeg syntes at det er fair at være lige glad med sociale medier.
Kærlig hilsen
kys kys

33

det er okay. du er ikke unormal, vi har det allesammen sådan

31

tro på dig selv og dine egne meninger og holdninger!

30

man har sine egne meninger, og vis man ikke har lyst til at være på instagram eller andet socialt medie så er det helt okay:)

27

vi tror der er mange der har det på samme måde. og ja det er helt normalt

31

der er slet ikke noget galt med ikke og dele noget det er der mange der gør og det er slet ikke unormalt

25

bare rolig, det er helt normalt ikke og vil dele noget på de sociale medier og der er ingen der syntes det er mærkeligt.

27

Der er slet ikke noget galt med dig! Og der er slet ikke noget galt med ikke at dele noget, og ikke rigtigt forstå når folk gør det. Alle har forskellige meninger og tanker, og jeg er sikker på at der er mange der kan relatere til dig :).

27

det er okay ikke at have det samme behov om at poste og dele videoer. og du skal selvfølgelig ikke poste vis du ikke vil.

29

både normalt og også lidt mærkeligt at du ikke gider at leve dig en i det

32

jeg syntes personligt at det er lidt mærkeligt men det er vel normalt nok at have det sådan som du har det
:) :) :) :) :)

36

det er bånde normalt og lidt mærkeligt

29

Det er der slet ikke noget mærkeligt ved! jeg deler personligt heller ikke noget selv, du skal gøre hvad du selv er komfortabel med. :D

25

både normalt og også lidt mærkeligt at du ikke gider at leve dig en i det

32

du er ikke unormal alle må have deres egen mening.

21

Du er ikke unormal. Du skal bare være dig selv og have de egne holdninger til tingene så skal det nok gå. ellers så spørg dine veninder om hvad de synes om instagram og det om stories.

25

Der er ingen der er normalle alle er deres egen form for "unormal"

36

Det er helt normalt.

24

vi synes du er helt normal og der er ikke noget problem med ikke at kunne lide sociale medier, vi synes også at du skal lade være med at lægge noget op hvis du ikke vil det men du skal ikke blive presset til at lægge noget op

145

det helt okay at du ikke ka lide at dele ting, bare rolig der er mange andre som dig<3

32

det er ikke unormalt ikke at bruge de sociale medier, sådan føler jeg det også nogle gange. Jeg har også instagram, men jeg bruger det aldrig.

29

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program