Smæk?

forumspørgsmål

Smæk?

forumspørgsmål af
Sophia
16 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Mig og nogen veninder har set de her 50 Shades film. Jeg er så kommet til og tænke på det her med at få smæk. Om det måske ku være cool og lidt frækt. Eller om det ikke rigtig er noget. Nogen af jer der har prøvet få smæk af en kæreste eller ven eller veninde eller noget? Og hvis, var det så noget man ku blive tændt af?

Kommentarer

Altså jeg kender lidt til det. Når mig og min kæreste skal "hygge" starter vi nogen gange med at han trækker mine bukser ned og giver mig endefuld. Det er faktisk lidt frækt og jeg blir lidt våd af det så det fungerer fint som forspil. Så jo, jeg kan godt anbefale det.

51

Jeg har prøvet lidt en enkelt gang, ved ikke om det er noget. Da jeg var 13 var mig og to veninder over hos en af dem en sommerdag. Vi fjollede rundt i bikini og sprøjtede vand på hinanden og alting. Pludselig blev det så til at vi fangede hinanden og trak den andens bikiniunderdel ned og gav smæk. Det tog måske lidt overhånd og vi blev vist lidt liderlige alle tre men så kunne vi høre hendes forældres bil, hende vi var hos og så stoppede vi jo. Har ikke prøvet det siden men har tænkt på at jeg faktisk godt ville prøve igen.

49

Har ikke selv prøvet det men hørte engang min storesøster var sammen med hendes kæreste inde på hendes væresle. Det lød som om hun fik endefuld og først blev jeg hel forskrækket men så hørte jeg hun åbenbart godt ku li det og så synes jeg jo det var spændene. Så jeg er osse blevet lidt nysgerrig på det.

46

Jeg har prøvet det med min kæreste hvor at vi ligger os i sengen og så trækker han bukserne ned på mig i så smækker han ikke så vandvittigt hårdt men det tænder jeg tit på. Men vi har også prøvet det hvor han smækkede hårdt. Det var også dejligt. Jeg blev helt våd og det var det bedste bag efter at kunne mærke hans pik glide op i mig. Så jeg kan godt anbefale det men jeg er mest til hvis det bare er forspil for jeg ELSER når jeg kan mærke han noget oppe i mig bagefter.

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program