Kan ikke forstå at det er lovligt at fjerne forhuden

forumspørgsmål

Kan ikke forstå at det er lovligt at fjerne forhuden

forumspørgsmål af
Marcus
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg er en 14 årig dreng som i et stykke tid har tænkt over at man kan blive omskåret af religiøse grunde. Jeg synes det burde stoppes og at drengen skal have lov til at beholde forhuden. Jeg kan dog godt forstå man fjerner forhuden hvis er på grund af forhud forsnævring eller hvis man har andre problemer. Er det mig som er forkert på den eller hvad synes andre.

Kommentarer

Nej, du har fuldstændig ret. Jeg synes det er vold mod børn som jo ikke har nogen mulighed for at sige fra. Det er sygt at bruge religion på den måde. Hvorfor ikke vente til man bliver 18 så man selv kan tage stilling? Kan ikke forstå det kan være lovligt i Danmark.

42

Jeg kan måske godt forstå nogle af jeres holdninger med at man måske skal have lov til at bestemme selv, men at kalde religion "sygt" og "vold" er ikke ligefrem den rette måde at formulere sig selv på.

40

Jeg er 15 og går i klasse med et par muslimer og tænker nogen gange på at de har fået skåret deres forhud af. Jeg har selv en kæreste og tænker tit på når jeg ser på den, aj, tænk hvis det havde været min kæreste. Kan slet ikke forestille mig ham uden forhud (og det kan han heller ikke). Synes virkelig det må være forfærdeligt at religion siger sådan noget.

35

Jeg kan virkelig ikke forstå at det er lovligt at omskære drenge og det burde forbydes omgående. Nu ved ikke hvad andre mener men jeg kan ikke forestille mig at der er nogle som synes det er ok eller hvad.

30

Med al respekt for religion. Det er noget underligt noget af skære i en tissemanden. Hvis det ikke var nødvendigt at have forhuden så var man født uden forhud så lad nu forhuden være. Og lad være med at sig at det holder sig bedre rent hvis man er omskåret for hvis man trækker forhuden tilbage og vasker penis hovedet så skal det nok holde sig lige så rent hvis man har forhuden.

28

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program