Kæreste tør ikke sige det til hans venner

forumspørgsmål

Kæreste tør ikke sige det til hans venner

forumspørgsmål af
Chilia
15 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg har en kæreste, som ikke tør at sige til hans venner at vi er sammen. Jeg har flere gange sagt til ham, at det sårer mig, men han siger bare at han ikke ved, hvordan han skal sige det til dem. Vi har nu været sammen i 6 måneder, og han tør stadig ikke at sige det. Derfor ignorerer han mig totalt i skolen, men så senere skriver han alt muligt sødt over Messenger. Jeg har egentlig mest lyst til at slå op med ham, men jeg vil på den anden side ikke gøre ham ked af det. Hvad synes I jeg skal gøre?

Kommentarer

Altså jeg synes kun du skal slå op med ham, hvis det her er en større byrde for dig, som vitterligt bare gør, at du ikke kan se dig selv med ham. Men jeg tror da I begge foretrækker at være sammen, for I har forhåbentlig følelser for hinanden? Jeg synes du skal sætte dig ned sammen med ham, og sige helt dybt seriøst, hvad det gør ved dig, og evt. selv komme med forslag til, hvordan han kan sige det til sine venner, hvis det er det eneste der holder ham tilbage, så er det jo hurtigt løst. Og hvis han så stadig ikke gør noget ved det, så er det jo fordi han ikke har lyst til at sige det (hvilket der jan være flere grunde til), så må du jo høre ham om, hvorfor han ikke vil sige det.

Synes egentlig bare du skal overveje, om det virkelig er ham du har følelser for, og gør op med dig selv, hvor meget du vil kæmpe for, at det skal være jer to. Jeg vil sige, at det er lidt unormalt at man har været sammen med en person i et halvt år, og så ikke har fortalt sine venner om dig..

Men igen, giv ham ideer til, hvordan han kan sige det, eller spørg ham, hvorfor han ikke har lyst til at sige det

Håber svaret er brugbart, og at I finder ud af det :)

31

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program