Store bryster

forumspørgsmål

Store bryster

forumspørgsmål af
Ella
13 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Mine bryster er vokset sygt meget den sidste tid. I min klasse sammenligner pigerne vildt meget bryster og jeg har nu de største i klassen. Det giver jo megamange kommentarer fra både drenge og piger. Ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om det. Tænker I det er en fordel eller ulempe at have store bryster, også sådan fremefter? Jeg er meget i tvivl.

Kommentarer

Halløj! 
Jeg tror ikke at man kan "konkludere" at det er positivt eller negativt for at være ærlig. Det med at sammenligne bryster lyder somom at pigerne gerne vil have store bryster, og på den måde er det jo dejligt at have de størte (ville jeg tro). 
Men hvis du bliver utilpas af deres kommentare, kan jeg 100p godt forstå det. Det er jo din krop.

Håber du fik bare en smule svar herfra.

79

Har selv meget store bryster og får vildt mange kommentare på det. Mange af pigerne er vildt nysgerrige og spørger tit om soveaftaler, tihi. Altså jeg har valdt og ta det positvit og alt i alt vil jeg nok sige det er en fordel og ha store bryster.

89

Altså har selv store bryster og havde det allerede da jeg var yngre. Dengang synes jeg virklig det var en ulempe. Alle komentarene der kom og de hoppede når jeg havde idræt og alting. Men da min sexualitet startede blev jeg glad for de var så store. Jeg har megameget følese i dem og drengene kan li og lege med dem og når de er så store kan de bruge dem til noget med deres ting (siger ikk mer!). Så til ella, du skal nok blive glad for dine store bryster når din sexualitet starter.

83

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program