Hvor vigtigt er størrelsen?

forumspørgsmål

Hvor vigtigt er størrelsen?

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Piger vil i mene 8cm stiv og ret tynd er alt for småt til i er interesseret? Eller er størrelsen ikke så vigtigt.

Er 16 og er ikke fordi jeg kom sent i puberteten så tror ikke jeg vokser meget mere, har nok bare været meget uheldig med der nede.

Leder bare efter ærlige holdninger.

Kommentarer

Jeg ved selvfølgelig ikke hvad andre mener, men jeg er helt ligeglad med hvor stor den er:)

61

Din stang kan vokse helt op til 20 års alderen, så du har massere af tid til at vokse. Du er trods alt kun 16, så den kommer højst sandsynligt til at gro i takt med du bliver højere, får bredere skuldre og større muskler.

Be a gentleman både overfor piger og generelt alle du møder. Vær selvsikker, accepter din krop og pigerne vil være ligeglade med andet. Det er en sjældenhed i disse tider. 

62

Det kan godt være du måske skal arbejde lidt mere men det er slet ikke umuligt at tilfredsstille en pige med en lille pik. Du skal bare sørge for at komme højt op på pigen så stangen gnider mod hendes klit. Så kan hun sagtens få orgasme selv med en lille pik. Du kan måske også lade pigen ride dig, så kan hun selv styre gnidningen. Men du skal lægge arbejde og sjæl i det!

53

Hvis du vil have ærlighed så synes jeg personligt det er meget småt. Tror jeg også mine veninder ville synes.

Men det betyder ikke du behøver være en dårlig kæreste eller kedelig at have sex med. Mange piger som mig ville nok ikke mærke så meget med den størrelse. Men nogle piger er bygget mere til små pikke. 

Og så hvis du gerne vil være bedre i sengen kan du jo prøve at blive god med tungen og fingrene. Eller købe noget sexlejetøj du kan bruge i stedet når du skal have sex. Bare du fokusere på hende og gør en indsats er du allerede bedre i sengen i de fleste drenge.

62

Jeg vil ikke være ond men jeg synes det er for småt. Men kan se andre piger er okay med det så tror ikke du skal være bange. Bare vær sød og som en anden skrev lidt måske få en dildo du kan bruge i stedet for din pik.

63

Som en skriver så skal du huske at pikken ikke er det enste du kan tilfredsstille en pige med. Fingre og tunge er faktisk tit bedre så det kan du øve dig i. Når pikken er så lille kan du måske bruge den i pigens 2'er - altså hvis hun også synes det er en god ide. Der passer den måske bedre. Der er det jo kun rart for hende den ikke er større.

51

Tror ikke du skal opgive håbet om at den kunne blive større. For ca. tre år siden var jeg sammen med en fyr der gik i 9. på det tidspunkt så han har vel været 15 eller noget. Den var virkelig bittelille. Nu mødte jeg ham så tilfældigvis igen til en koncert her i sommerferien. Han er 18 nu og vi skulle jo lige genopfriske gamle minder. Og den er af helt almindelig størrelse nu. Altså målte jo ikke men nok det jeg vil sige er helt normal pikstørrelse. Så hos dig kan den nok også vokse endnu.

47

Er ham der lavede spørgsmålet.

Håber jeg også stadig den gør. Men må jo også være klar på hvis ikke fordi er ellers rimelig udviklet lige udover det.

Må jeg spørger hvordan det var med ham da han også var lillebitte. Altså er det bare kedeligt for pigen? Jeg ved godt der jo nok selvfølgelig er ting man kan gøre som andre har skrevet. Må jeg jo arbejde på og vel bare være ærlig når jeg får en kæreste tænker jeg. Er bare nysgerrig på hvad du tænker hvis du har prøvet en lille en.

60

Altså nu er det jo tre år siden så husker det ikke så detaljeret. Men jeg var jo selv ret ny i gamet dengang og ret stram så jeg kunne godt mærke den og tror jeg selv hjalp lidt til med mine fingre nede på klitten så det gik fint nok. Jeg tror at hvis pigen selv hjælper til kan det godt gå, selv mecd en lille pik.

49

Tak! Jamen så er der nok håb haha. Lyder som om der er blandede meninger. På den anden side er det mest likede svar at det er for småt.

Men okay gør da heller ikke noget hvis jeg får en kæreste og vi så er nød til at bruge sexlejetøj eller andre ting. Er sgu openmindet. Var bare nysgerrig hvad piger tænkte og er ikke noget jeg lige har lyst til at tage op med nogen jeg kender, så sætter sgu pris på svaret og alle de andre svar. 

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program