HJÆÆLP

forumspørgsmål

HJÆÆLP

forumspørgsmål af
Dreng
16 år
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 16, snart 17 år og jeg kunne sygt godt tænke mig en kæreste eller en flirt og midste min mødom. Men jeg kan bare ikke finde ud af at skrive med piger og jeg er os grim så de skriver jo ik til mig, har i nogle gode råd?

Kommentarer

Hej Dreng.
Jeg havde det præcist på samme måde som dig, piger vil ikke have mig fordi jeg er "grim", Men jeg har siden fundet ud af det bare er en dum tanke der er i hovedet. Mange piger går op i hvordan drenge ser ud. Men det er fordi de ikke har lært at ægte kærlig behøves ikke at være udseende.
Jeg er selv 17 og har kun haft en kæreste, og pigerne snakker ikke så meget til mig. Men jeg havde tanker om at jeg var grim, så jeg startede i fitness for at opbygge muskler, jeg er ikke den største eller pæneste. Men jeg har lært at det med at have en kæreste er fedt hvis de faktisk elsker en.
Så i stedet for at skynde dig ud og få overstået første gang så vent til du har en der holder af dig. Fordi den rigtige vil være fuldkommen ligeglad med om du er fattig og grim eller rig og smuk. Fordi det er ens personlighed der betyder noget. Og uanset hvad folk siger om dig så er du ikke grim. Vi er alle pæne på vores egen måde.
Og husk dette. "Hvordan skal andre kunne elske dig, hvis du ikke kan elske dig selv?"
Vær dig selv og elsk dig selv for den du er så kommer den rigtige til dig.

57

Vær dig selv når du skrive med piger de går ik op i din stil men mest din personlighed det er ik om stil og hvis der er en pige der spørger der om kæreste fordi du går i dyrt tøj så afvis hende og find en med personlighed 😀

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program