Bleer

brevkassespørgsmål

Bleer

brevkassespørgsmål af
Marco
21 år
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Hej har set at der er et par stykker som har skrevet af at de er til bleer og det er jeg også selv men har ikke rigtig turde komme frem med det da jeg ikke kender nogle eller har hørt mig jeg har længe gået med en masse tanker og fantasier om bleer jeg har prøvet at søge på google om bleer men det har jeg ikke fået noget ud af desværre der er virkelig ikke noget der tænder mig mere end bleer gør jeg tænker på det hele tiden og vil så gerne finde nogle som har det på samme måde som mig og håber på at jeg kan prøve at have ble på selv og tisse og lave stort i den eller give en anden person ble på og skifte bleen når den er brugt vil bare så gerne i kontakt med en eller flere der har det på samme måde som mig har det virkelig svært med det for det fylder efter hånde en del i min hverdag for jeg tænker hele tiden på det håber at i kan hjælpe mig med det her på en eller anden måde

på forhånd tak!!

 

Svar: 

Hej Marco

Det er rigtigt at der også tidligere har været unge der har skrevet omkring at tænde på at gå med ble. 

Mennesker tænder på vildt mange forskellige ting, og for nogle er det altså ble, og der er et hit :) Jeg kan godt følge det du siger med at det kan være svært at tale med andre om det, når man ved at den seksuelle fantasi man har, hører til i den kategori, som mange måske vil synes er lidt speciel. Men bare fordi nogle vil synes at det er underligt, er der jo ikke noget i vejen med at have sådan en fantasi. Der er heller ikke noget i vejen med at afprøve sin fantasi i virkeligheden, så længe man selvfølgelig ikke gør noget der er ulovligt, og det gør man ikke ved at gå med ble, som voksen. 

Du siger at du har forsøgt at undersøge lidt på google, og jeg tænker det sådan, at du har forsøgt at finde fællesskaber, hvor der er andre der også tænder på ble?  Jeg kan godt forstå at du gerne vil finde andre, som du føler dig tryg ved at dele de her tanker med. Jeg tænker at de fleste mennesker har brug for at kunne spejle sig i andre. At møde andre der genkender og anerkender de lyster og behov man selv føler. 
Jeg har også prøvet at google lidt, og kan ret hurtigt finde forskellige artikler, hvor der henvises til forskellige fora. Jeg kunne godt sende dig direkte link, men det gør jeg alligevel ikke, fordi det handler om fora, jeg ikke kender, og ikke ved hvem der står bag, og derfor ikke vil henvise direkte til, fra Cyberhus. Men hvis du googler "tænder på at gå med ble" er jeg sikker på du kan lykkes med at finde andre der har det som dig. 

Så giv lige google en chance mere, og læs ind i nogle af de artikler du finder...der kunne jo være links til det du søger. 

Mange hilsner Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program