Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Ronja
12 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Jeg vil gerne onanere men ved ikke hvordan og hvad jeg skal bruge

Svar: 

Hej Ronja 

Man kan onarere på mange måder, men de fleste bruger deres fingre, når de skal onanere.

Nogle bruger også brusehovedet i badet, mulighederne er mange. Når piger onanerer, så kærtegner de, gnider eller presser på deres kønsorganer, mens de enten står op, sidder eller ligger ned. De mest følsomme steder er for mange klitoris, kønslæberne og skedeåbningen, men det er meget forskelligt fra pige til pige. Mange synes også at det er dejligt at kærtegne andre steder på kroppen, og der er ikke rigtig én bestemt, eller rigtig, måde at gøre det på. 

Det bedste råd er at du kan kaste dig ud i det, og prøve efter, hvad der føles rart og rigtigt for dig. 

Når du vil prøve, kan det være en god idé at have god tid, og gøre det et sted, hvor du er helt tryg. Det kan være i sengen, når du går i seng eller under bruseren, når du går i bad. Et sted hvor du ved, at du ikke lige bliver forstyrret, så du kan fokusere på dig selv og din krop. 

Når man onanerer lærer man sin krop at kende, og man finder ud af hvad der føles dejligt. Det kan sagtens tage lidt øvelse, så hav lidt tålmodighed, hvis det ikke er vildt dejligt de første gange. Mange skal lige øve sig, og lære sig selv lidt at kende, før det bliver rigtig rart. 

Mange hilsner Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program