Barbering

forumspørgsmål

Barbering

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Den her er mest til jer drenge: Når man har samleje hvordan foretrækker i så at man har barberet sig "der nede"? Glat, trimmet eller ubarberet? Og tænker i overhovedet så meget over hvordan den ser ud?

Kommentarer

Glat er selvfølgelig nice en gang imellem, men trimmet/kort viser os i gør noget ud af jer selv. Så hvad end du synes, ellers spørg din partner.

67

Håber ikke jeg støder nogen men jeg vil dele det op i to dele. Ved finger eller samleje gør det det ikke noget. Der er det ikke noget issue for mig om pigen er glat eller ej. Men ved oral, og det ved jeg at der er rigtig mange piger der godt kan li, der er jeg mest stemt for helt glat. Jeg synes at en piges skede er utrolig smuk og den vil jeg altså helst nyde, smage og dufte uden der er hår i vejen. Sammme hvad angår numsen. Men som sagt smag og behag er forskelligt og selvfølgelig er det altid pigens eget valg. Men nu spurgte du jo...

71

Vil også sige det kommer an på hvilken slags sex du foretrækker. Er du mest til samlejer gør det ikke så meget om der er hår. Men hvis du gerne vil ha supermeget oral så gør du nok drengene en tjeneste ved at barbere dig. Så funker det altså bedre for drengene.

76

De fleste drenge vil have en fest over overhovedet at være"dernede" og så er indretningen faktisk pænt ligegyldig. Vi bruger nok i virkeligheden det meste af vores energi på at tænke over hvad hun synes om os 😉 Bare gør det du vil og vær dig så er vi på. 

59

Det vigtigste er hvad DU synes. Du skal gøre det du selv finder pænest, mest sexy og attraktivt. Tro mig, det lyser ud af en pige om hun er glad for sit udseende, også dernede. Så tag et spejl og vurder selv hvad DU synes bedst om. Du hjælper drengene mest ved at holde af din krop og hvile i dig selv. Når man er intim med en pige kan man sagtens mærke om hun er sikker på sig selv og sin krop, så tør hun fx røre ved sig selv. Det gør hun ikke hvis hun ier usikker på sig selv.

74

Min holdning er altid at piger skal gøre præcis hvad der passer dem. Handler om hvad du foretrækker. Jeg er stadig fuldkommen ligeså interesseret i en pige om hun er glat, trimmet eller har en busk. 

Men jeg tror der er fyre der ude som går mere op i det. 

59

Waxet.

31

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program