Hvad synes i drenge?

forumspørgsmål

Hvad synes i drenge?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Jo altså min fisse synes jeg ik lige er den pæneste. Den er meget åben, og ja bare mega åben. 

Ville gerne vide om det er noget som drenge tænker meget over og hvordan i fortrækker dens udsende  

er rimlig stram selvom men fisse er åben..

Kommentarer

Den lyder meget dejlig

90

Så drenge er ligeglad med hvordan den ser ud?

75

hej. er ikke en dreng, men har heller ikke noget imod fisse. jeg har selv en "åben" fisse, og jeg oplever tit på sociale medier, at drenge er ligeglade med det. vores kroppe er ikke skabt til at ligne noget fra en urealistisk pornofilm. en fisse er en fisse - jeg synes, du skal være stolt af den! 

79

Piger ser forskelligt ud forneden og jeg tror ikke det er noget drenge går så højt op i. Jeg gør i alt fald ikke. Hovedsagen er at skeden er velplejet. Du skriver selv den er åben men stram og det kan da efter min mening kun være en fordel. Nem at komme ind i men slutter tæt om penis. Lige som vi gerne vil ha det. Vær du blot glad for din skede.

68

Jeg er godt nok pige men da jeg har nogen meget tætte veninder synes jeg jeg har et godt kendskab til fisser. Jeg kan sige dig at pigers fisser er dybt forskellige. Der er virkelig ikke to fisser der er ens. Fissen kan være mere eller mindre åben og kønslæberne kan rage mere eller mindre frem. Hos nogen er læberne helt skjult bag sprækken, hos andre er de meget fremtrædende hele tiden. alting er normalt lissom det self er forskelligt hvor meget man barberer sig dernede. Det betyder jo også noget for fissens udseende. Jeg tror dert vigtigt at vi piger er glade for vores fisse, uanset hvordan den ser ud. Hovedsagen er at den virker og at den er til glæde. Altså at den kan blive våd og at klitten er følsom.  Tror ikke det betyder noget for drenge (eller for den sags skyld piger) hvordan deres partners fisse ser ud.

65

Der er intet galt med den er mere "åben" eller hvis man kan se kønslæberne. Tror langt de fleste fyre er tiltrukket af de kvindelige dele ligemeget hvad.

Jeg foretrækker i hvert fald ikke noget. Fisser ser meget forskellige ud og det er der intet galt med. 

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program