Hvordan opfatter I bryster?

forumspørgsmål

Hvordan opfatter I bryster?

forumspørgsmål af
Nete
13 år
Oprettet 3 år 2 uger siden

Jeg er 13 og mine bryster er vokset vildt meget her på det sidste. Inden vi blev sendt hjem fra skole havde jeg ikke nogen særlig store men her hvor vi er kommet i skole igen kan jeg se jeg nu har nogen af de største i klassen. Føler bare de stritter og at alle andre kigger men det er jo nu nok noget jeg bilder mig ind. Jeg synes det er vildt mærkelig pludslig og ha bryster. Ved ikke rigtig hvad jeg skal skal tænke om den. Hvordan tænker I om jeres bryster. Altså som nogen som I skal gi jeres børn mælk med engang? Eller bevis på at man er pige? Eller som noget af jeres sexualitet? Eller noget andet. Syns det er svært og forholde sig til.

Kommentarer

Altså da mine bryster begyndte at vokse var jeg også meget i vildrede hvad jeg skulle tænke om dem. Men jeg kan sige dig at det hjæper når man begynder på sin seksualitet. Så får de pludselig betydning, altså helt på linje med numsen og det mellem benene. Så det var først der da jeg var godt 15 og så småt begyndte på min seksualitet at jeg fandt ud af de lissom var et lystcenter eller hvad man skal sige. Og siden har jeg forbundet dem med min seksualitet, og ikke så meget med at jeg skal have børn engang og amme. Så jeg tror at når nu også starter seksuelt engang finder du ud af hvad de er til.

48

Jeg synes også det hjælper efterhånden som man vænner sig til dem. I starten viste jeg heller ikke helt hvordan jeg skulle opfatte dem. Nu sover jeg fx med bar overkrop med en veninde og så giver det lissom mere mening. Så jeg er sikker på du nok skal vænne dig til dem.

58

Jeg har det også svært med mine bryster. Men af en anden årsag, mit indre jeg er yngre end den reelle alder jeg har. Og efter jeg fik former og sådan nogen synes jeg det er rigtig svært at acceptere dem og resten af mig. 

52

Du kan måske ikke vide det endnu da du ikke er så gammel men du får en utrolig masse følelse i brysterne, specielt i brystvorterne, så du vil slet ikke være i tvivl om at de betyder en masse for din seksualitet.

55

Jeg tror altså også først det er når man starter på sex at man opdager hvad brysterne er til. Jeg var selv iriteret over mine bryster i starten for viste ikke rigtig hvad jeg skulle bruge dem til. Men efter jeg er startet på sex ved jeg hvor meget det betyder for mig når min partner ligger lige så stille med min brystvorte i munden og sutter. Det er bare lykke!

45

Jeg er nok også den der har størst bryster i klassen og har også lagt mærke til at drengene kigger mere på mig en før. Det er lidt nederen, men jeg tænker at jeg bliver glad for det senere. 
Angående dit spørgesmål om hvordan vi opfatter vores bryster så tænker jeg at det er et bevis på at jeg er en kvinde. 
Håber det hjalp. 
Kh

42

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program