Sprøjteorgasme/komme

forumspørgsmål

Sprøjteorgasme/komme

forumspørgsmål af
Pige:)
16 år
Oprettet 3 år 2 uger siden

Hej:)! jeg har en kæreste som jeg rigtig godt kan lide og han kan rigtig godt lide mig. Vi begge har lavet nogle ting sammen. der bare et problem:/ når vi har sex eller jeg får finger af ham, så kan jeg ikke få mig selv til at komme. forstår bare ikke er der noget galt med mig eller min krop er selv 16 og er der alder på hvornår en pige kan komme. Håber i vil hjælpe:(:

Kommentarer

Hej Pige 😊

Der er helt sikkert ikke noget galt med dig. Det er normalt at piger kan have svært ved at komme ved ser. Det har ikke noget at gøre med din alder. Piger på 13 og 25 kan have samme problem som dig. Det kan skyldes flere ting;

1) At din kæreste ikke gør det helt "rigtigt". Prøv at udforske dig selv ved onani så du er sikker på hvad der præcis føles dejligst for dig og så hjælp din kæreste med at sige hvad der føles bedst for dig. Ofte har piger brug for klitorisstimulering og kan ikke komme blot ved berøring i skeden.

2) Det kan skyldes usikkerhed/nervøsitet og lignende. Det kan ligge i din underbevidsthed så selvom du måske ikke føler dig usikker, genert eller nervøs kan du måske alligevel være det ubevidst og det kan lægge en dæmper/begrænsning på som gør du ikke helt tør give slip og lade kroppen overtage så orgasmen kan få plads. Her må du arbejde med at føle dig tryg og naturlig med din kæreste når I har sex.

55

Det det gælder om er at kunne slappe så meget af som muligt. Jeg kender det fra mig selv da selv jeg begyndte at være seksuelt aktiv. Der kunne jeg heller ikke komme for jeg spændte al for meget i underlivet og jeg var bange for at give los. Nu har jeg endelig lært at slappe fuldstændig af og være ligeglad og bare give mig hen, men det er også først nu. Nu er jeg jeg ligeglad med om jeg måske skære grimasser eller der der kommer noget ud forneden eller  jeg kommer til og udstøde underlige lyde og skrig. Jeg er bare i mig selv. Men det tog godt nok tid at komme derhen. Det skal nok også lykkes for dig.,

45

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program