For meget onani under corona?

forumspørgsmål

For meget onani under corona?

forumspørgsmål af
Clara
13 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Jeg synes jeg onanerer alt for meget her under corona. Men når man har så meget alenetid er det svært at lade være synes jeg. Så får man bare lyst hele tiden.  Jeg håber virkelig jeg kan skære ned på det igen når corona er slut. Jeg er ret flov over at onanere så meget. Er der nogen af jer der har samme problem?

Kommentarer

Ja, om! Jeg gnider min klit i laser i den her tid. Håber virkelig at alt snart blir normalt igen så man kan komme ordenlig i skole og dyrke sport og se sine venner. For ja, kedsomhed fører da bare til en masse onani!

59

Ja, jeg har præcis det samme problem som dig, og ja jeg er pinlig over det. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre ved det. Ps jeg er på samme alder som dig

 

57

Jeg er 14 og kender det kun alt for godt. Jeg gør det også bare for meget og det er da ikke noget jeg er vildt stolt af men når man er så meget alene er det svært og la vær. Mine forældre kan ikke forstå jeg af og til er så træt når de kommer hjem fra arbejde. Du laver jo ikke noget, som de siger. Næh, men man kan altså godt blive træt af en 4-5 orgasmer. Det trætter bare. Håber snart det hele blir normalt igen.

59

Hejj!
Jeg har også bemærket at jeg gør det meget oftere her under corona, men der er virkelig ikke noget galt i det. Der er ikke noget skidt ved at onanere, så hvorfor ikke? Vi har jo så meget alenetid her i covid-19 tiden, så jeg er ret sikker på, at det er kommet naturligt til de fleste. 
Jeg tror dog at når vi først for åbnet op, sådan rigtigt, at så kommer vi alle til at gøre det mindre igen på grund af vi har så meget andet at tage os af. 

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program