Forvirret

brevkassespørgsmål

Forvirret

brevkassespørgsmål af
Ano
17 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

heeej, kort sagt har jeg noget med den her dreng, vi havde noget i 2-3 måneder hvor vi så stoppede den fordi den var kørt for langt ud, og han havde ikke følelser for mig, han var også kold hele tiden, og det fungerede bare slet ikke, så vi stoppede den på en god måde. 3 uger senere møder vi så hinaden til en fest hvor vi snakker rigtigt godt sammen og har det virkelig hyggeligt, det ender så ud i at vi har sex og sover sammen. vi får så aftalt at vi vil gå en tur og få snakket om det fordi vi begge savnede det. Da vi går turen bliver vi enige om at vi prøver igen, og hvis det bliver som før igen stopper vi det med det samme. nu har vi så været sammen en gang efter dette og det var super hyggeligt, men vi havde sex ca 70% af den dag han var der, altså ved godt han kun har været der en gang efter hvor vi begge to var meget trængende. men er bare bange for han stadig ikke har følelser for mig også udnytter mine følelser for ham for ar han kan få sex og han har noget at lave når han keder sig. Men jeg ved det ikke, og jeg tør ikke spørge ham om han har følser for mig for er bange for han siger nej også stopper vi det igen, eller at vi skal tage alle de seriøse snakke igen, for hele vores sidste "forhold" til sidst var næsten kun at vi kørte en tur for at få snakket ud, det var den eneste tid vi bruge sammen 2 uger inden vi droppede det. 

Svar: 

Kære Ano.

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå hvis du bliver i tvivl om hvilke følelser han har for dig. Særligt når jeg læser om den fortid I har haft sammen, hvor I gik hver til sit. Den tvivl du sidder med nu er helt klart forbundet med den måde jeres forhold endte på sidst i var sammen og jeg kan godt forstå hvis du er bange for at det ender sådan igen, hvor han bliver kold over for dig og hvor det bare ikke fungerer. Det kan ikke have været særligt rart for dig. Du skriver ikke direkte hvad du føler for ham. Er du forelsket/vild med ham? Er du bange for at være alene? Prøv at mærke efter. 

Hvis du ikke ønsker at det skal ende i de her lange snakke om følelser, så vil mit råd til dig være at I skal foretage jer andet end bare have sex, når I er sammen. Se en film, gå en tur, spil et spil eller lignende. Sørg for at lave noget hvor I kan tale, grine eller hygge jer sammen. Og hvor det ikke nødvendigvis ender med at I kun har sex. På den måde vil du nemmere kunne se efter tegn på, at han har følelser for dig. I er nødt til at finde en vis form for tryghed i jeres forhold inden I begynder at tage de her lange snakke om hvad I føler for hinanden. Nyd hinandens selskab og se hvor det tager jer hen. Prøv at kommunikere og være sammen på en anden måde end sidst. Det gik jo ikke, så sørg for ikke at lave de samme fejl, så I ender samme sted. Vi mennesker kan rigtig godt lide, når andre viser interesse for os som personer, så mens I sidder og spiller et slag kort eller går en tur, så vær nysgerrig på ham. Se om I kan komme tættere på hinanden uden at det kun handler om sex. Og hvis han er nysgerrig på dig og hvad du godt kan lide at lave, tænker, føler, så er det et tegn på at han vil være sammen med dig. Og ikke kun når han keder sig og vil have sex.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med kærligheden. Den er så bøvlet, men det hele værd. Jeg hepper på dig.

Venlig hilsen, Lisa. 

cyberhuslisabjs billede
Lisa fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program