Venindes ex kan lide MIG..

forumspørgsmål

Venindes ex kan lide MIG..

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej

Jeg har et lille dilemma, og det lyder lidt som om det er taget ud af en film, mega kompliceret.

Min veninde havde denne her kæreste (de er begge to piger, min veninde er lesbisk) og min veninde elskede hende virkelig højt.

Så slog kæresten op, fordi hendes (meget religiøse) veninde ikke kunne lide min veninde. Min veninde blev virkelig ked af det, og skrev til mig. Hun skrev om jeg ikke kunne adde hendes snap, og tale til hende. Det gjorde jeg så, for at hjælpe hende.

Så talte jeg til hende min venindes ex, og bagefter lavede vi en gruppe på snap sammen. Jeg sender så et billede af mig selv, fordi det gjorde hun også, og siger det er mig. Hende min venindes ex, synes så jeg var rigtig pæn, og skrev og flirtede med mig, og skrev "du får mig til at kysse væggen"

Jeg har så altid været hende der det tredje hjul, så jeg kunne overhovedet ikke regne ud hun flirtede med mig! Jeg troede hun flirtede med min veninde! Men min veninde fik mig til at se, det var MIG det blev flirtet med.

Bagefter spørger hende pigen, min venindes ex, om jeg er single, og skriver hun godt vil ende vores venskab, og starte noget nyt 

Min veninde er virkelig ked af det, selvom jeg ikke har sagt ja til hende exen! Jeg er bi, og det gør det jo ikke meget bedre... Ikke at jeg falder for alle, men det er en ret pæn pige, not gonna lie... Men jeg vil jo ikke stjæle min kærestes ex! Fordi hun er ikke over hende...

Hvad skal jeg gøre, seriøst!? ENDELIG, KAN EN PERSON LIDE MIG, OG SÅ ER DET MIN VENINDES EX. HJÆLP.

Kommentarer

Hejj
Jeg ka godt se hvad du mener med at det er lidt ligesom i film ahah. Hvis du vil høre min mening, som en udefra, så ville jeg helt klart undgå at være sammen/komme sammen med min venindes ex. Det er generelt bare god stil at holde sig fra veninders ex'er, ihvertfald noget tid efter. Hvis din veninde er helt okay med det, så ville der ikke være det store problem, men det lød ikke sådan...? Bros before hoes u know.
Udover det, så kan man jo også sige at hvis ex'en flirtede med sin kærestes veninde, så er det ikke sikkert at hun er specielt girlfriend materiel. Men nu kender jeg hende self ikke.
Det var bare lige mine første tanker om din besked ahah. Håber du finder en løsning :)

61

Tak for svaret! 

Jeg tror lidt vi er ovre det? Altså, de er kærester igen, min veninde og pigen, og hende pigen er vist suuuper pinlig over det der skete sidst, for hun vil ikke tale med mig eller acceptere min venneanmodning på snap :/

Lidt ked af, at jeg lige sku miste hende pigen (som veninde) men min veninde er glad nu, og gider ik stoppe med at tale om hende, så det er jo... Fedt for hende. 

Nåh ja, men tak!

57

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program