Et digt om mørke

forumspørgsmål

Et digt om mørke

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 3 måneder siden

Min sjæl er bange, bange for mørke. Min sjæl vil flygte, men kan ikke flygte fra mørke. Min sjæl vil have lys, men må vente til lyset. Min sjæl skriger til at lyset kommer tilbage. Hvordan skal min sjæl blive glad for mørke, så min sjæl kan ligge sig til ro, når det er mørkt.

Det er et digt jeg skrev for jeg er så bange for mørke. Hvad gør i andre hvis i er bange for noget, og hvad synes I om mit digt. 

Kommentarer

Hej anonym 

Jeg tror alle er bange for noget, og det er jo helt okay, og jeg kender faktisk mange der er bange for mørke, så det helt normalt.

Jeg tror, du skal starte med at spørge dig selv: "hvorfor er jeg bange for mørke?" Også prøv at svare på det. Måske er det noget lidt dybere end du tror, måske er det bare fordi du ikke kan lide det, eller måske er det noget helt andet?

Efter det, kan du jo prøve at arbejde på det... Hm, Jeg har ikke lige nogle ideer til hvordan, men du kan jo prøve at Google "hvordan bekæmper man frygten for mørke?" Ellers, kan du tale sammen med nogen? Som sagt, er det ikke noget man skal skamme sig over, fordi alle er bange for noget!

Jeg er selv bange for mig selv faktisk, og det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg prøver bare at sige, at alle er bange for noget. Ligegyldigt hvad det er.

- Eco"

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program