Onani på efterskole

forumspørgsmål

Onani på efterskole

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej jeg vil gerne høre jer der har været på efterskole (også fra andre med gode ideer) om, om man har tid til at onanere på efterskole, og hvis ja, hvor og hvordan: kan man gøre det/har i gjort det.

Kommentarer

Ved ik om du er en dreng eller pige. jeg er en dreng. Jeg går på efterskole og har onaneret flere gange. Hvis min værelses kammerat ikke er på skolen plejer jeg at sprøjte på en hylde inde i skabet hvor der ikk er noget på. Men hvis min værelses kammerat er på skolen går jeg på toilettet og sidder på det med brættet nede, og sidder omvendt når jeg onanere og sprøjte. gør det kun når jeg er virkelig trængene så tager det ikke så lang tid

94

Jeg går på efterskole nu (når vi altså ikke er hjemsendt!). Det var også noget der bekymrede mig en del inden. I starten onanerede jeg i badet når jeg var alene derude eller når jeg sad på toilet. Senere da jeg lærte min roomie godt at kende fik vi snakket åbent om det og begyndte at give hinanden lidt alenetid så man ku få klaret det der nu skulle klares. Lige inden jul var vi faktisk blevet så frie overfor hinanden at  det var ok når man var kommet i seng hvis ikke lige man havde fået det ordnet at man så lige spurgte den anden om det var okay at man lige gnubbede sig af under dynen inden man skulle sove. Og det var det jo. Men det er self ikke alle der får et så tæt forhold til deres roomie. Men jeg tor at det der med at lave aftaler med ens roomies er ret almindeligt.

87

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program