Forvirret

brevkassespørgsmål

Forvirret

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej på forhånd tak for jeres hjælp og at I vil give jer tid til at hjælpe mig.

Jeg er en pige på 13 år. Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og han har også været forelsket i mig, men lige pludselig var han ikke forelsket i mig. Men har stadig lyst til at have sex sammen med mig, selvom vi ALDRIG har gjort, og han kan finde på ret tit at flirte med mig.

Så jeg er ret forvirret hvor ham og mig er henne håber I kan hjælpe mig med det.

Svar: 

Hej med dig,

Det lyder som en ret forvirrende situation du står i, så det er helt forståeligt, at du er forvirret. Og det er rigtig godt du reagerer på den forvirring, fordi du på den måde lytter til dig selv og passer på dig selv i stedet for at lade dig rive med. Desværre kan jeg nok ikke gøre dig ret meget klogere, da jeg ikke ved hvorfor drengen du er forelsket i gør som han gør. Det ved kun drengen selv.

Derfor tænker jeg også, at den bedste vej til at finde ud af hvad der foregår, er at spørge den dreng du er forelsket i. For jeg er helt enig med dig i, at det er nogle meget forvirrende signaler han sender. Hvis jeg var dig, så ville jeg sige eller skrive det til ham, som du har skrevet her. Sig (eller skriv) det lige ud: "Jeg er stadig forelsket i dig, og du siger du ikke længere er forelsket i mig. Men alligevel flirter du og siger, at du har lyst til at have sex med mig. Det synes jeg er forvirrende, og jeg forstår ikke hvor vi er henne." På den måde kan du passe på dig selv, og samtidig få et (forhåbentligt) klart svar fra ham, så du kan finde ud af hvor I er.

Jeg håber det kan bruges. Held og lykke!

Mange hilsner,

Siv

Sivs billede
Siv fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program