Hår eller ej?

forumspørgsmål

Hår eller ej?

forumspørgsmål af
Stine
15 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Jeg tænker det nok ikke varer så længe før jeg skal være sexuelt aktiv. Jeg er virkelig i tvivl mht kønsbehåring, hvad der er bedst. Nogen gange læser man det er dumt at la håret gro forneden for så kan drengen ha svært ved at finde klit, skede, endetarm osv. Og så læser man også at hvis man er glat risikerer man at ligne en 11-årig og at de ikk er fedt. Vi har idræt i ydertimer og må godt bade hjemme så jeg ser ikke ret mange andre piger forneden så jeg kan se hvad de gør og det er ikk rigtig noget vi snakker om. Der er kun et par veninder jeg går på wc med og det er forskelligt hvad de har gjort. Hvad tænker I er det bedste? I øjeblikket har jeg hår.

Kommentarer

Hey Stine,

Jeg synes det bedste er når pigen er glat så mit råd er at barbere dig dernede, hvis du har mod på det. Det er bare mere indbydende.

70

Okay, tak Gabriel. Hvis det er hvad de fleste drenge synes så vil jeg nok overveje at barbere mig

66

Hej Stine

Jeg syns ikke aten pige skal være helt glat mellem benene, men at det er flottest når hun bare er trimmet lidt. Og det er alså ikke svært at finde hverken klit, skede eller numse. så behold endelig dit hår mellem benene.

76

Helt enig

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program