Seksualitet

forumspørgsmål

Seksualitet

forumspørgsmål af
Milla
14 år
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Har du noglesinde været i tvivl om din seksualitet, for det har jeg og er det rigtig meget. Jeg er en på på snart 15 år, og jeg har, siden jeg var 12 år, været meget i tvivl angående min seksualitet. Jeg tænder både på piger og drenge, men det er anderledes når jeg er sammen med mine veninder eller andre piger på min alder, det er noget jeg ikke kan forklare. 

Undskyld for den lange besked

MVH den forvirrede pige

Kommentarer

Hej Milla : )

Det er en meget svær ting at åbne sig op omkring, og jeg forstår dig fuldt ud. Ens seksualitet er virkelig sårbar og du skal derfor også være forsigtig med andres. 

Jeg kan forstå på dig, at du siger du kun tænder på piger, men at du ikke ligesom kan være i et forhold med piger? Du skal huske at ens pige veninder, ikke nødvendigvis SKAL være nogle du tænder på eller nogen du har følelser for. Hvis du både er til piger og drenge, skal der nok komme en dag hvor du virkelig kan mærke, hvad din seksualitet er. 

At tænde på piger behøver nødvendigvis heller ikke betyde at du også er til piger : )

HÅber du finder ud af det, og at jeg hjalp en smule ;))

44

Hej Milla.

Jeg er også 14 og ved helt sikkert godt hvad du mener. Synes osse tit jeg selv er i tvivl. Har tit crush på drenge og det er jo osse det man snakker med ens veninder om. Men jeg kan bestemt osse synes en pige er lækker og hvis man sover med en pæn veninde kan man sagtens få fornemmelser synes jeg. Altså hvis man lige strejfer hendes bryster eller røv under dynen kan jeg sagtens blive tændt. Så jo, jeg er skam osse i tvivl.

51

uanset hvad du til

så er bøser lesbiske biseksuelle osv LIGEVÆRDIGE!!!

 

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program