Er det normalt

forumspørgsmål

Er det normalt

forumspørgsmål af
Viktor
18 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Hej er en ung fyr jeg elsker at blive domineret af en pige hvor jeg bliver bundet fast og blive bollet af dildoer er der andre som mig eller er jeg meget mærkelig

Kommentarer

Igen - der er alt for mange af de her creepy og totalt useriøse indlæg. Fatter ikke, at redaktionen ikke fjerner dem. Der må godt være sortering - det ødelægger siden totalt ellers.

111

Hej Maria

Indlægget strider ikke mod vores retningslinjer. Om det er seriøst eller eller  afhænger selvfølgelig af både afsender og så det modtageren tolker. 

Vi vil ikke slette indlæg fordi vi tror noget, men gør det gerne når vi ved at vores regler bliver brudt. 

Sådan mener vi, at vi passer bedst på alle. Også de der skiver indlæg om ting der for andre kan virke creepy. For spørgsmålet er jo sådan set reelt nok. Hvis man tænder på noget man selv tænker er grænseoverskridende, kan det være rart at høre andres mening. 

Det fede ved ung-til-ung er netop at man selv kan vælge hvad man vil involvere sig i. Resten kan man bare springe forbi. 

119

Hvis man spørger 1000 mennesker vil de fleste nok ikke tænde på det men selvfølgelig er du ikke den eneste. Folk tænder på alt muligt og du er vel ikke mere mærkelig end så mange andre. 

154

Yes, det er helt normalt at tænde på forskellige og anderledes ting som for eksempel dominans:)

106

Jeg tænder personligt ikke selv på den slags, men så længe der ikke er nogen der går over hindandens grænser, eller bruger vold og den slags, så tænker jeg da det er helt okay! Så længe begge parter (eller flere) er enige om hvad der skal ske, og er helt okay med det! Alle tænder på forskeligt! Sådan er det jo bare at være menneske :)

- Dreng på 15

99

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program