Usikkerhed ved bj

forumspørgsmål

Usikkerhed ved bj

forumspørgsmål af
Nysgerrig pige
15 år
Oprettet 3 uger 6 dage siden

Flere af mine veninder er begyndt at give bj. Jeg ved ikke så meget om hvordan de gør, de siger bare at det ikk er særlig svært. Det ku godt give mig lyst til at prøve selv om jeg nu også er ret usikker på det. Fx aner jeg ikke hvad man skal gøre hvis man mærker at det er ved at ske for drengen. Altså hvordan man afslutter det. Jeg er lidt genert ved og snakke med mine veninder omkring det og ved heller ikke om de ville fortælle mig det. Nogen af jer der har gode råd?

Kommentarer

Du skal ikke være usikkert for mit råd vil være at du tager din hånd og piller lidt ved fyrens pik og jeg vil garanti sige at der går ikke lang tid før fyrens pik bliver stiv også tager du din hånd om han stive pik og køre op og ned af hans forhud så du ser hans pik hoved også pludselig kommer der sæd ud af hoved også kan du lade det løbe ud eller ned af hans pik du kan også prøve og slikke hans pik ren og sluge det hvis det er noget du kan lig, har du ikke en tæt veninde du kan spørge ? For jeg synes ikke du skal være nærvøs.

Jeg har en pik, så kan fortælle hvad der er godt for folk som os. Når min kæreste fx går ned på mig, så kan jeg for eksempel godt lide at hun bruger tungen og kysser den lidt. Det gør det på en måde også mere intimt og trygt. Når hun så tager den i munden er hun opmærksom på ikke at komme til at bruge tænderne, men læberne og tungen da det er det der føles bedst. Hvis man er nysgerrig på hvordan det ser ud kan man finde en masse videoer der viser dig det (som ikke bare er porno). Men det er også forskelligt hvad folk kan lide og der er ikke en bestemt måde at gøre det på. Det bedste ville være at finde en fyr du er tryg ved at gøre det på, eftersom at det er din første gang. Det er ikke altid at det er godt første gang, og det er altså helt naturligt. Det er noget man bliver bedre til når med tiden. Og husk kun at gøre det fordi du har lyst, og ikke kun fordi at fyren vil. Det ville også være synd ikke at få noget nydelse igen.
Håber det kunne afklare lidt af det og held og lykke med det

Du skal bare tage det stille og roligt, så skal det nok gå af sig selv. Mht afslutning så tror jeg det er lidt forskelligt fra pige til pige hvad man gør. Jeg har det selv sådan at hvis det bare er en eller anden random guy så tager jeg den ud når jeg kan mærke han nærmer sig og lader den pege væk fra mig så han bare sprøjter ud i rummet. Men det kan jo også være en kærlighedserklæring at tage den til det sidste. Da min første kæreste fyldte 15, på selve dagen, var det min gave til ham (altså en af dem). Jeg lod ham gøre helt færdig i munden som min store kærlighedserklæring til ham. Det gør virkelig drenge glade.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program