Dén sangtekst, der minder om DIT liv

forumspørgsmål

Dén sangtekst, der minder om DIT liv

forumspørgsmål af
Eco"
14 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Hej med jer, derude!

Jeg ville bare høre, om nogen havde lyst til at dele nogle sangtekster, som mindede om deres liv? I må også gerne smide et link med eller bare navnet på sangen og kunstneren :-)

Det kunne også være sjovt, at få at vide hvordan og hvorfor lige præcis dén sangtekst passede til jeres liv? 

Jeg håber vi starter en lang debat, med en masse forskellige sange og liv :3 

Hvis jeg skal komme med en sangtekst selv, ville det nok være en sang der hedder 'bitches Brocken hearts'

You can pretend you don't miss me (Me)
You can pretend you don't care
All you wanna do is kiss me (Me)
Oh, what a shame, I'm not there
You can pretend you don't miss me (Me)
You can pretend you don't care
All you wanna do is kiss me (Me)
Well, what a shame, I'm not there

[Verse 1]
What is it you want?
You can lie, but I know that you're not fine
Every time you talk
It's all 'bout me, but you swear I'm not on your mind

[Chorus]
You can pretend you don't miss me (Me)
You can pretend you don't care
All you wanna do is kiss me (Me)
Oh, what a shame, I'm not there

[Verse 2]
Everybody knows
You and I are suicide and stolen art (Art)
Pretty mama sews
Stitches into all your bitches broken hearts - Billie Eilish

Grunden til, at jeg synes den minder så meget om mig, er fordi jeg har næsten præcis den samme relation til glæde, som hun synger om i omkvædet.

Jeg lader som om, jeg ikke savner de dage hvor jeg hoppede rundt i græsset og var glad, jeg lader som om det ikke rører mig, men det gør det. Det er som om glæden synger lige præcis den del til mig.

Jeg ved godt, denne her debat virker dum for nogle, men måske vil det gå op for nogle andre, at det måske er lettere at se ens problemer gennem musik?

Knuzxx Eco'' :')

Kommentarer

Hej igen ;-)

Undskyld den lille stavefejl der hvor der står bitches Brocken hearts. Jeg mente broken. Ikke Brocken, men jeg er ikke helt gode venner med stavekontrol ;)

Knuzxx Eco''

68

I lang tid har sangen 'baby dont Cut' passet mig til mit liv. Handler om en pige som har vildt dårligt selvskader og ender med at dø til sidst, men hvor hendes kæreste prøver at rede hende. Jeg har flere gange gjordt selvskade og et selvmordsforsøg så jeg synes sangen passer godt lige nu. Jeg håber dog jeg får det bedre og at sangen ikke passer til mig i lang tid

71

Jeg synes at Lost Cause af bandet Beck passer meget godt. Desuden synes at sangen er pisse god! Lyt til den og du bliver forelsket!

Your sorry eyes cut through the bone. They make it hard to leave you alone. Leave you here wearing your wounds. Waving your guns at somebody new. 

Baby you're lost, Baby you're lost, Baby you're a lost cause

There's too many people you used to know They see you coming they see you go. They know your secrets and you know theirs. This town is crazy, nobody cares

Baby you're lost, Baby you're lost, Baby you're a lost cause

I'm tired of fighting, I'm tired of fighting. Fighting for a lost cause

There's a place where you are going. You ain't never been before. No one left to watch your back now. No one standing at your door. That's what you thought love was for

Baby you're løst, Baby you're lost, Baby you're a lost cause

I'm tired of fighting, I'm tired of fighting. Fighting for a lost cause.

- () - 

Jeg bor i en lille by med lidt over 5000 indbyggere. Jeg gik på byens kommuneskole og jeg havde det ikke så godt. Jeg var sårbar og jeg tænkte for meget (det gør jeg stadig). Mine forældre mente at det var smart at flytte skole og det gjorde jeg i slutningen af anden klasse. Jeg skiftede til en friskole der ligger ude fra byen i en lille sideby. Det er fin skole, men jeg har det stadig svært med dem jeg gik i klasse med. Jeg føler at de kender mig, men vi siger ikke hej på gaden eller noget lignende.

Det er måske en lille smule svært at forstå hvordan det passer på sangen men jeg synes at den afspejler mine oplevelser og mine tanker om mine oplevelser meget godt. 

I øvrigt synes jeg at det er din idé du er kommet på. Musik er porten ind til sjælen. 

Nyd andet musik:⬇️

 

Beck har også lavet andre fede sange så som Loser. Den er fantastisk og kan klart anbefales hvis man vil lytte til noget fedt musik. Hvis man ellers skal nyde musik kan jeg også anbefale Jeff Buckley. Hans musik er meget følsomt. Han liv var og fascinerende - det er værd at kigge på! 

69

Hej med jer alle sammen... Sangene virker super triste, men de lyder gode begge to. Jeg kommer lige med en lille "opdatering på min status"

Jeg er - desværre - begyndt at få det værre, og har arh, cuttet et måske lidt meget at skulle have sagt, men jeg har ridset/selvskadet mig selv med en saks et par gange nu... Hold kæft, jeg ved det er dumt, og jeg skulle aldrig have startet for man bliver så hurtigt afhængig. Jeg har overvejet selvmord flere gange, så nu er den sang der passer mest til mit liv nok: Listen Before I Go.

Sangen handler om en pige, der har det så svært, og hun føler sig så splittet, fordi hun jo bliver nødt til at lade som om hun er glad. Hun ender med at stille sig op på en høj høj bygning en nat, og så hvisker hun stille: "sorry (undskyld)" og hopper ud. Jeg har overvejet præcis det samme på en ferie, og hvis jeg ikke lige havde talt til 10, var jeg her ikke idag. Jeg kom i tanke om, hvor elsket jeg er af mine nærmeste. Der er ikke mange af dem, men de er der, og jeg bliver nød til at blive her for deres skyld. Selvom der kommer til at være mange flere selvmordstanker og selvmordsforsøg.

Til sangen: find den på YouTube eller Spotify eller hvad i nu bruger - den er af samme kunster som bitches broken hearts - Billie Eilish.

Håber i har det bedre, allesammen

Knus Eco"

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program