Fremtiden og kærester

forumspørgsmål

Fremtiden og kærester

forumspørgsmål af
NORDIC
15 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 15. Jeg ville meget gerne være specielrengøring eller noget lignende service. Men jeg ville meget gerne finde en kæreste. Så jeg ville høre om der er nogle piger som synes at det okay at ens kæreste laver det. Fordi at jeg er blevet svinet til flere gange af nogle piger pga det.

Kommentarer

Hej Nordic

Fedt du gerne vil være specielrengøring. Det med om det er okay at ens kæreste laver det, hvorfor ik? Du ejer dit liv ikke nogen anden, måske er det ikke så nemt som hvis man var model men en pige elsker ikke en for deres arbejde men for den du er. Så er det det du vil så bliv det.

70

Tak, for at du forstår mig

64

Hey NORDIC 

Det er f#@%king ligemeget hvad du arbejder med!!! En pige falder ikke for dit job, men for dig. Hvis du gerne vil være specielrengøring er det helt ok! Hvis du har et sødt ansigt, en pæn krop, og en god og venlig personlighed er EN HVER pige 100% ligeglad med dit arbejde! Trust me.

Men anyways... Jeg synes personligt at det er ret sødt at være speciel rengøring ;) du går jo og hjælper andre!! Hvor sødt er det lige!? Jeg finder folk der hjælper andre meget attraktive. (Not. Lying.)

Kh Carli :D

62

Håber bare at jeg møder sådan en pige engang

66

Nårh, hvor er du sød!! Du skal nok møde en pige der kan lide dig! Som jeg skrev før, så er de fleste piger lidt ligeglade med kærestens arbejde. Men måske er du så heldig, at møde en, der godt kan lide det du arbejder med?

PS: hvis pigen har noget imod dit arbejde, så er hun ikke en du skal holde fast i, da hun bare vil træde på dig, og få dig til at skifte arbejde. DU SKAL HOLDE FAST I DET DU VIL!!! ❤️

72

Taak ?

64

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program