Alt for dejligt onani (bange for sex)

forumspørgsmål

Alt for dejligt onani (bange for sex)

forumspørgsmål af
Anton
14 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 14 og jeg oplever at når jeg onanerer kommer der et tidspunkt omkring der hvor pre-spermen kommer ud hvor at det bliver så dejligt at jeg føler at jeg næsten skal kaste op. Hvis jeg så fortsætter bliver det ubehageligt... Det får mig til at være bange for at have sex. Hvad nu hvis jeg bliver til grin fordi at jeg ikke kan lide den følelse.. Jeg elsker at onanere men den følelse får mig normalt til at blive bange og stoppe med at onanere...

er det normalt??

Kommentarer

Jeg forstår ikke helt. Altså er det når du er kommer at det bliver mega behageligt? Fordi normalt når man kommer er det jo mega behageligt, men hvis man så bliver ved sådan lige med det samme, så bliver det ubehaheldigt. Har jeg forstået rigtig?

100

Tror du har forstået det, ja.

Men... Tag det ikke så tungt! Det ska' nok løse sig! Og hvem ved... Måske er der nogen der føler det samme som dig! Og når du så når dertil hvor du får en kæreste, og i skal have sex... Fortæl hende, om det, og hvis hun ikke respekterer det... SÅ HAR HUN IKKE FORTJENT DIG!!! :)

Hvis et kærestepar elsker hinanden, så respekterer de hinanden fuldt ud. Ellers er det ikke værd at holde sammen på forholdet.

Kh Carliiiii :) (ja, jeg er en pige, og nej jeg hedder ikke Charlie) 

106

Den sidste del af din kommentar ????

104

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program