Komme flere gange?

forumspørgsmål

Komme flere gange?

forumspørgsmål af
Den uerfarne
15 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Jeg er en dreng på 15 og ikke rigtig erfaren endnu, men håber jo snart at være sammen med en pige. Der en ting jeg er i tvivl om. Drenge kan jo kun komme en gang, så blir man slap og mister lysten og må vente længe før man kan igen. Men mener at ha læst at piger kan komme flere gange - ved bare ikke om det er rigtigt. Synes det er vigtigt at vide hvis man nu er sammen med en pige og hun er kommet om man så skal fortsætte med finger eller tunge eller noget så hun kan komme igen. Jeg er virkelig i tvivl her og kan ikke rigtig finde hjælp på nettet. Hvad er jeres erfaringer? Kan I komme to (flere?) gange og hvor lang tid imellem?

Kommentarer

Jeg er pige og kan, men det er vist lidt forskelligt

82

jeg er en pige og kan komme op til 5 gange indenfor 20 minutter, piger kan ofte komme mange flere gange end drenge, også under sex men nemmere under onani så hvis en pige kommer før drengen gør det bestemt ikke noget da vi piger sagtens kan komme flere gange under sex

"skal lige sige, det er heller ikke unormalt hvis en pige kun kan komme en gang"

82

Altså sådan som jwg har læst om, og selv har erfaring med. Så har drenge rigtig nemt ved at komme den første gang og gør det også hurtigere en pigen. Piger har tir lidt sværere ved at komme.

Selv kommer jeg hurtigt første gang og så dejen måske nødt til at vente 5 min før jeg kan begynde igen, men jeg kan sagten få den stiv bagefter igen.

men husk nu, at du er som du er, og hun er som hun er. Så min egen og andres erfaringer kan måske guide dig men det er ikke en manual.

82

Tror også det er forskelligt fra pige til pige. Jeg kan kun komme en gang, så skal der gå et godt stykke tid før jeg har lyst igen. Men jeg onanerede engang sammen med en veninde i forbindelse med en soveaftale. Hun kom først men fortsatte så for hyggens skyld mens hun ventede på at jeg skulle gøre mig færdig. Og pludselig sagde hun: Nej, der kommer en mere. Og så kom hun voldsomt igen hvad hun også selv blev overrasket over. Hun var så også træt bagefter. Så det er åbenbart ret så individuelt.

74

Du kan få piller til at holde ret længe.

80

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program