Pedofil?

forumspørgsmål

Pedofil?

forumspørgsmål af
Tobias
20 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Hey
Jeg er en fyr på 20 og jeg kan godt lide piger på 13-14 eller der omkring. Spørgsmålet er bare er jeg så pedofil?
Jeg har svært ved at styre min sexuelle lyst så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Altså jeg tænder rigtig nemt på pigerne i den alder og jeg har virkelig meget lyst til dem, men jeg ved det er forkert pga aldersforskellen. Nogle ideer til hvad jeg kan gøre?
Jeg har de sidste 3 måneder skrevet med en pige på 14 online. Vi flirter ret meget og hun er vildt sød. Vi har planlagt at mødes på et tidspunkt bare til at se film, tage på café eller noget lignende.
Skal jeg tilstå til hende at hun tænder mig eller er det klamt pga af aldersforskellen?
Håber i vil hjælpe mig

Kommentarer

Hej Tobias,

Det er modigt at du fortæller om det, da folk i dag er meget pædofiliforskrækkede og meget hurtige til at dømme folk hårdt. Det er flot at du rækker ud for hjælp!

Lad mig starte med at fortælle dig, at jeg ved at der engang er lavet en undersøgelse, hvor mænd i alle aldre fik præsenteret billeder af piger/kvinder i alle mulige aldre (men de fik ikke at vide, hvor gamle pigerne / kvinderne var). De skulle så svare på, hvem de fandt mest attraktive. Det viste sig, at gennemsnitsalderen for de piger der blev vurderet mest attraktive var 17 år. Det er altså meget naturligt for både unge som ældre mænd at finde (relativt) unge piger tiltrækkende.

Da du jo selv er ret ung og kun 20 år, er det nok ikke specielt unormalt at finde piger på 13 eller 14 år tiltrækkende. Hvis du selv måske er lidt sent udviklet, så kan det også være en forklaring på, hvorfor du finder noget yngre piger mere interessante end dem på din egen alder. Det kan sagtens være, at du om 10 år vil synes det er piger på 20 år der er spændende og ikke længere de helt unge piger på 13 eller 14.

Pædofili betyder faktisk at man er tiltrukket af børn før de når puberteten. De fleste piger på 13 eller 14 er jo i puberteten, så jeg vil bestemt ikke sige at du er pædofil. Hebefil betyder derimod, at man er tiltrukket af piger omkring pubertetsalderen (12 - 16 år). Fordi du kun er 20 år, synes jeg det for tidligt at sige om du reelt er hebefil, eller du bare er mere interesseret i piger, der er 6-7 år yngre end dig (så du om 5 år vil gå efter piger på 18 frem for 13).

I forhold til din relation til den 14-årige pige du skriver med, så har jeg følgende råd til dig;

1) Hvis du kun er ude på sex med hende, så synes jeg du skal holde dig fra hende. Det er synd hvis hun bliver "udnyttet" af en fyr, der kun er ude på sex.

2) Hvis du synes hun er så sød at du ser hende som kærestepotentiale og du er villig til at have et rigtig forhold til hende (selvom din omgangskreds måske vil synes det er "klamt") så synes jeg godt du kan gå videre. Husk dog, at det er strafbart, hvis du dyrker sex med hende før hun fylder 15 år - så det kan være lidt risikabelt. Selvom hun måske ikke kunne finde på at anmelde dig, så kan hendes forældre måske, hvis de skulle opdage noget. Mit råd er derfor at holde det til kys og kram indtil hun bliver 15 år.

3) Jeg synes måske ikke du decideret skal lægge ud med at sige at hun "tænder dig". Det virker lidt som om du kun er ude efter én ting med hende (se punkt 1). Men du kan godt sige, at du synes hun er meget smuk.

4) Husk du er meget ældre end hende, så pas på du ikke udnytter din alder til at presse hende til noget hun ikke har lyst til! Det er dit ansvar at hun føler sig tryg i situationen og at du ikke presser hende ud over hendes grænser.

189

Jeg synes ikke det er klamt. Jeg er selv lige blevet 13 men ret udviklet. På min skole har vi 10. klasse og når vi skal til fysik skal vi gennem deres afdeling. Der har jeg da oplevet at drengene pifter efter mig eller kommenterer min røv. Jeg synes ikke det gør noget. Jeg er da kun glad for at de synes jeg er tiltrækkende. Jeg har jo også sexuelle føleser. Jeg synes sagtens du kan date hende, men bare vente med sex til hun bliver 15.

192

Loven er pænt ligeglad med om barnet er modent og udviklet. Hvis du som 20 årig er sammen med en 13-14 årig er det et pædofilt forhold. Og det handler ikke kun om sex. Det handler også om kys, og alt andet der kan betragtes som seksuelt. 

Jeg siger ikke at du er mærkelig eller klam, men det går bare ikke. Det forhold du beskriver er pædofilt. Find nogen der er 15+. 

189

jeg er selv 15 nu og da jeg var 14 kyssede jeg også ofte med drenge på 18-19 hvilket også var forkert men piger i 13-14 års alderen vil også gerne have ældre fyre. Jeg synes det er okay du skriver med dem, men jeg synes ikke du skal mødes med hende, det ville være dumt.

187

Hej allesammen det er mig Tobias igen. Jeg har en lille Update. Det med hende pigen der gik sgu ik, vi endte med at møde hinanden men kemien var der ik rigtig og så flød det bare ud i sandet. Jeg har så siden da tænkt meget på om jeg så er hebefil som Gabriel forklarer om… og det kan sgu godt være. Jeg er 23 nu og er stadig interesseret i yngre piger stadig der i midten af pubertetsalderen. Mine kammerater ved det godt og vi joker bare med det, men alligevel føler jeg det er så forkert og ved ike helt hvad jeg kan gøre ved det. Jeg havde sex med en 18 årig her for ikke så længe siden, men det fungerer sgu bare ik. Kan jeg ik bare finde en 14 årig der elsker mig eller noget?

13

Synes det ret mærkeligt at sige man bare vil elskes af en på 14. I den alder ved man ikke noget om at elske en på den måde endnu. Ens hjerne er langt fra udviklet før man er omkring 25. Så 14 år ved man ik ret meget om det emne.

21

Tobias du er seriøst helt på månen.
Det er virkelig langt ude det der på alle måder.

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program