Efterskole

forumspørgsmål

Efterskole

forumspørgsmål af
Laura
15 år
Oprettet 9 måneder 1 uge siden

Hej
Jeg går på efterskole i 10. klasse og er rigtig glad for det og har en masse gode venner. På min skole har man ikke en fast klasse, men flere forskellige klasser til hvert fag. Generelt er jeg glad for mine klasser, men i en af dem sidder jeg altid ved siden af min roomie fordi jeg ikke er så gode venner med nogle af de andre (jeg er gode venner med en af dem, men hun sidder også altid med sin roomie). Når min roomie er syg så ved jeg aldrig hvor jeg skal sætte mig fordi jeg ikke rigtig føler at jeg snakker med nogen af de andre og de andre også plejer at sidde ca. de samme steder hver time, så jeg føler ikke rigtig at jeg kan sætte mig ved siden af en af de andre piger, fordi jeg føler at de hellere vil sidde ved siden af en af de andre piger.

Hvor skal jeg sætte mig i sådan nogle situationer, og hvordan kan jeg komme til at snakke lidt mere med de piger som jeg går i den klasse med.

Kommentarer

Jeg kender rigtig godt følelsen, blandt andet pga jeg har autisme. Men det jeg vil foreslå er at skrive til dem i fritiden og opbygge venskaber med de andre sådan. Og så bliver du måske inviteret til at sidde hos dem. Du kan også bare sidde alene og passe dig selv og så i frikvartererne gå gen til dem ig start en samtale og sådan.

42

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program