Mens

forumspørgsmål

Mens

forumspørgsmål af
Julia
13 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Hej har lige fået mens for første gang - tænkte på om når det var væk om jeg så skal gå med bind indtil næste gang eller hvad skal jeg
Hjælp

Kommentarer

Jeg plejer faktisk ikke at bruge noget når min menstration er overstået. Men hvis du er bange for at den pludselig kommer (heldigvis kan man mærke det) kan du evt. bruge et trusseindlæg.

162

Hvad er forskellen på bind og trusseindlæg 

 

132

Forskellen på et bind og et trusseindlæg, er egentligt bare at et bind suger blodet fra din menstraution og sørger for at du ikke bløder igennem. Et trusseindlæg derimod er beregnet til, når du har udflåd og kan ikke suge nær så meget :)

142

hvordan kan man mærke det?

113

Du finder hurtigt ud af hvordan det mærkes, men altså mange piger får ondt i bunden af maven eller i ryggen og så bliver de jo selvfølgeligt våde for neden når deres menstruation kommer. Jeg bruger ikke bind imellem mine menstruationer men har altid en lille taske i skoletasken så jeg kan tage et på hvis det lige pludseligt kommer. Jeg bløder ikke særlig meget første dag, så jeg opdager lidt rødt i mine underbukser når jeg er på toilettet, så tager jeg et bind på. Du finder hurtigt ud af hvordan din menstruation føles

101

Hejsa

Jeg er 12 og fik min mens lige efter sommeren
Jeg bruger den her app, der hedder Clue. Den holder styr på din mens.
Så når jeg ser at den snart kommer (ca 10 dage før, for de første 2 år af din mens er ret uregulære) begynder jeg at bruge trusseindlæg.

Btw hvis du har mens når du har idræt og skal bade, så hav et trusseindlæg eller bind uden flapper i dine rene underbukser. Så når du er færdig med idræt, skynd dig at skylle dig, og så kan du hurtigt tage underbukserne på. 
Så behøves du ikke at sige til nogen at du har mens ?

124

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program