Lesbisk sex

forumspørgsmål

Lesbisk sex

forumspørgsmål af
Dina
15 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Hej jeg er en pige på 15, jeg har en kæreste på 17 som også er en pige. Hun har de sidste gange sagt til mig hun gerne vil have sex me mig. Jeg ved ikke rigtig om jeg er klar, og ved derfor ikke hvordan jeg kan sige nej til hende. Der var et tidspunkt jeg var hjemme hos hende, til overnatning. Da vi så lå sammen så pludselig begyndte hun at tage mig på brysterne og jeg følte mig meget utilpas. jeg sagde derfor nej, men hun har virkelig meget lyst til sex med mig. og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre i denne situation. og ps skal man bruge prævention eller noget når det er sex mellem to piger? Håber i vil hjælpe

Kommentarer

Bare for nysgerrighedens skyld. 

Hvordan kan man have sex når man er 2 piger.

 

347

Vi har vel fingre til en grund? 
Man kan også købe dildoer som sidder rundt om den ene piges hofter

Håber det var svar nok haha

363

Hvis piger skal have sex sammen, kan det udføres på visse forskellige metoder,der er en mængde af positioner, alt efter hvad der tænder en mest, man kan prøve sig lidt frem.

Mange laver saksen (En sex position), andre vil måske gerne give hinanden finger imens de snaver og sådan kan fantasien uddybe sig.

362

Nej, I skal ikke have prævention. synes I skal gøre det i et tempo hvor du kan følge med og føler dig godt tilpas. Måske kan I starte med bare at kæle eller onanere selv mens I ligger ved siden af hinanden og kysser. Aftal inden hvor langt du har lyst at gå.

354

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program