Hvad skal jeg gøre

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 4 år 5 måneder siden

Min pik er begyndt at vokse helt vildt og er meget større end min storebror på 13, jeg har hår på min, det har han ikke, jeg kan lave sæd, det kan han ikke, hvorfor er der den store forskel på os når vi er brødre, han er begyndt at moppe mig og slå mig ustanselig fordi han er jaloux, je kan ikke gøre for det, hvad kan han gøre for at  hans også begynder at vokse. Min er 15 cm, hans er 10.

Svar: 

Hej med dig!

Måden, som kroppen udvikler sig på, og hvor hurtigt det går, er enormt forskellig fra person til person, og jeg tænker, at det er derfor, at der er så stor forskel på jer, også selvom at I er brødre. For du har helt ret i, at man måske ville tænke, at det burde være ret ens, når I er brødre, men det er bare ikke altid sikkert. Nogle søskende udvikler sig meget ens og ligner hinanden helt vildt, mens andre udvikler sig enormt forskelligt og ser helt forskellige ud. Begge dele er helt normale, og der er ikke rigtig nogen, som kan sige, hvorfor det bliver det ene eller det andet. 

Jeg tænker, at du måske kan have ret i, at din storebror er lidt hård ved dig for tiden, fordi han måske føler sig lidt forkert, fordi han ligesom dig tænker, at hans pik burde være større end din, fordi han er den ældste. Det kan være et ret ømt punkt for mange drenge og specielt med den alder I har, fordi man hurtig kan komme til at føle sig forkert eller usikker. Der er desværre ikke noget, som din bror kan gøre for at få hans pik til at vokse mere. Hans pik bliver den størrelse, som den bliver, og din pik bliver den størrelse, som den bliver. Det er ikke noget, som man kan ændre på. Det der dog måske kan hjælpe at høre det er, at ens pik kan vokse, indtil man er omkring de 20 år, og derfor har I begge to rigeligt med tid at vokse i endnu. Samtidig er det også bare vigtigt at huske på, at kroppe er forskellige, og det er helt normalt. Der er ikke én rigtig eller normal piklængde, for pikke findes i alle mulige længder og tykkelser. 

Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål!

De bedste hilsner

Amanda 

Amandas billede
Amanda fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program