Meget lille by

brevkassespørgsmål

Meget lille by

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 4 år 5 måneder siden

Okay det kan godt være det er et mærkeligt spørgsmål men jeg vil gerne snakke med nogen om hash for jeg tror jeg nok er begyndt at ryge lidt for meget. men jeg synes ikke jeg har lyst til at snakke med nogen på kommunen fordi byen er så lille og så ved alle ligesom at man har et problem. så kan man enlig snakke med nogen fra en anden by og stadig få det betalt. håber i forstår 

Svar: 

Kære dig,

Mange tak for dit spørgsmål!

Jeg syntes slet ikke at det er mærkeligt, for du har helt ret, Odder er på mange områder en lille by. Jeg kan dog med 100% vished fortælle dig at ungekonsulenterne (Bla. Mig:-)) som arbejder i Odder er eksperter i at snakke med unge som dig, som har et overforbrug af rusmidler som fx hash. Samtalerne er fortrolige og der er ingen der kan gå i vores fagsystem (skole, læge politi osv) Hvis du syntes at det er ubehageligt at skulle mødes med en af os i Vitapark hvor vi har kontor, så kan vi sagtens snakkes sammen et andet sted. Det kan fx være hjemme hos dig, køre en tur eller noget helt andet? Så min første tanke er at det det ville være bedst at kontakte en af ungekonsulenterne fra ungeteamet i Odder. (sender lige tlf. numrene, der til kan du både ringe eller sende en besked:-)

 

Line tlf.: 21 28 76 33 - Waldemar tlf:51 71 04 57 - Poul: tlf. 23 28 79 23

 

Hvis du er fast besluttet for at søge hjælpe i en anden kommune så har du mulighed for det. Du skal selv kontakte den kommune du søger hjælp i, de vil herfra kontakte Odder. Forebyggelse & Rusmidler i Odder, skal herfra have kontakt med dig hvorfra det kan afgøres om Odder kommune giver frit valg, dvs. at Odder kommune betaler for din behandling i en anden kommune.  

Til sidst vil jeg bare lige rose dig for at tage ansvar for dig selv og dit liv. Det at nå til en erkendelse af at jeg har brug for at gøre noget anderledes og at hashen har taget overhånd er svært. Så respekt til dig!

Hvis du har lyst til en uforpligtende samtale hvor du bare høre lidt mere om tilbuddet i Odder er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på telefonnummeret ud fra Line.

Jeg håber på at høre fra dig!

Kh Line

 

OdderLines billede
Line, ungerådgiver i Odder har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program