Skifte skole?

brevkassespørgsmål

Skifte skole?

brevkassespørgsmål af
Mie
14 år
Oprettet 5 år 3 uger siden

Jeg går i skole ked hver dag. Vil gerne skifte skole men ved ikke hvordan. Kan I mon hjælpe mig med hvor jeg skal gå hen og hvem jeg skal tale med? Bor i Vinderup. 

Svar: 

Kære Mie

Mange tak for dit spørgsmål.

Det må ikke være rart at gå i skole hver dag og være ked af det. Jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til at have det på den måde hver dag.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvorfor du mon er ked af det? Hvad du plejer at gøre når du er ked af det? Har du nogle venner eller veninder eller forældre som du er trygge ved at tale med?

Det kan altid være en god ide at tale med andre når man er ked af det, fordi det kan føles rart at få luft og mærke at man ikke står alene.

En mulighed ville være at du talte med dine forældre og at i sammen talte med den lærer du er tryg ved på skolen, hvor i kan snakke om hvad det er der gør dig ked af det i skolen og om mulighederne for at skifte skole.

Jeg håber det kan hjælpe dig til at få det bedre. Ellers er du altid velkommen til at skrive igen. Du er også velkommen til at chatte med os hver tirsdag kl. 15.00-18.00

Med venlig hilsen

Chatrådgivningen i Holstebro

NinaHolstebros billede
Rådgiver fra chatteamet i Holstebro kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program