se6x

forumspørgsmål

se6x

forumspørgsmål af
Mich
17 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Såå, jeg er 17, lesbisk og har ALDRIG haft et seksuelt forhold til hverken nogen eller noget. Sagen er det at jeg er virkeligt i tvivlom hvordan man kommer i gang. Jeg har kysset med piger, men har aldrig "givet eller fået" hvis i ved hvad jeg mener. Jeg vil gerne have lidt erfaring, da jeg ser en pige lige her for tiden. Hun har både givet og fået mange gange, så jeg er bange for at gå helt i stå, når vi engang ligger i sengen og er klar. Nogen der har nogen råd til at give?

Kommentarer

Altså jeg er 15 og på ingen måde ret erfaren. Jeg tænker det er en god ide bare at starte i det små. Det har jeg slev gjort da jeg havde en soveaftale med en veninde der også var nysgerrig. Vi fik snakket det godt igennem og lært hinandens krop at kende med fingrene. Hvor sidder de gode steder, hvor gør det rigtig godt, hvor skal man være forsigtig. En god måde at tilfredsstille hianden på første gang. Det er dertil jeg er nået og har altså hverken prøvet tunge, tribbing, redskaber, ellre hvad piger nu kan finde på. Men som sagt synes jeg bare du skal starte forsigtigt med fingrene.

199

synes du bare skal sige til din veninde som det er at du er uerfaren og gerne vil lære, måske bare lidt efter lidt. Jeg er selv 14 og var lidt i samme situation. Jeg ville gerne men havde ingen gang prøvet og kysse en pige før. Min veninde havde prøvet en del og jeg sagde det enlig bare som det var, at jeg aldrig havde prøvet noget før. Det tog hun helt fint. Hun gik bare langsomt frem og viste hvordan man kyssede og kunne bruge fingrene og senere tungen. Jeg synes faktisk det var en fordel at være sammen med en anden pige der kendte lidt til det hele - ellers ku det vær blevet noget roderi. Så jeg synes bare du skal sige det som det er.

180

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program