Skole vs ikke skole

brevkassespørgsmål

Skole vs ikke skole

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

F... jeg er træt af skolen. Går på M SKole. Verdens mindste men også ok skole. Har bare været her for længe. Vi er vel 30 på årgangen. De samme faces som de sidste 10 år. Det gør mig SÅ træt af at være i skolen hver dag. Hvad sker der hvis jeg hpper ud af skolen nu midt i året? Måske bare arbejder. Kan ikke overskue eksamerne som snart kommer. Kan man ikke altid tage eksamen en anden gang. Måske kommer på efterskole efter sommer? Er det en mulighed og hvem kan hjælpe mig med det?

Svar: 

Hej Anonym 

Hvor er det godt, at du skriver. Der er rigtig mange, der har det som dig, når man går i 9. klasse, hvor man bare er SÅ træt af at gå i skole, og de mange krav der stilles, som til eksamene.

Kan du tale med dine forældre om, hvordan du har det med at gå i skole lige nu?? Nogle gange kan det også være rart at tale med en lærer du godt kan lide, som kan være med til at snakke om de muligheder du har.

Der findes også noget der hedder UU-vejledningen, hvor man kan snakke med en vejleder om det at være skoletræt og tale om de muligheder der findes indenfor uddannelse, hvis man dropper ud af 9. klasse. De kender mulighederne for at tage 9. klasse senere. Du kan ringe til uu-vejledningen på 96 64 30 40. 

Efterskole er også en rigtig god mulighed for at prøve at gå ï skole på en anden måde, hvor man kan deltage i aktiviteter man godt kan lide og få nye venner.

Jeg håber det kan være til hjælp for dig og ellers er du altid velkommen til at skrive igen.

 

Med venlig hilsen

Chatrådgivningen i Holstebro kommune 

 

LisHolstebros billede
Rådgiver fra chatteamet i Holstebro kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program