Alkohol

forumspørgsmål

Alkohol

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej

jeg har angst over for opkast og er derfor bange for at drikke både på mine egne vegne men også sammen med andre, da jeg frygter at jeg/de kaster op. jeg vil derfor høre hvor meget i drikker før at i kaster op så jeg kan undgå det.

Kommentarer

Kan virkelig godt forstå dig. Jeg har en gang prøvet at drikke så meget at jeg lå med hovedet nede i wc'et og bare brækkede mig og brækkede mig mens to veninder holdt om mig. Det var SÅ forfærdeligt! Mit råd er at du ikke drikker for stærke ting. Hold dig fra shots, gin, rom osv. for pludselig slår det! Jeg er gået over til kun at drikke noget med få procenter i - øl, breezere eller lignende. Der bliver man ganke langsomt fuld og kan stoppe i tide. Når det begynder at snurre rundt  går jeg over til danskvand indtil det holder op med at snurre. På den måde undgår man at brække sig. mærk hele tiden efter hvor langt du er! Det er mit råd.

 

121

Jeg kan desværre ikke anbefale at skulle bruge hele din aften på at holde dine venner fra at drikke, især fordi folk i din alder sjælendt kan styre det.

Når jeg drikker, drikker jeg altid et glas vand imellem hver genstand, det giver min krop lov til at kunne følge med så jeg ikke lige pludselig bliver overvældet og dermed kaster op. at drikke en masse vand imens man drikker er også godt mod tømmermænd da man får tømmermænd af dehydrering.

men ærlig talt hvis du ikke vil være fuld så lad vær. Jeg begyndte først at drikke da jeg var 18 fordi jeg ikke havde lyst til det før. 

132

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program