Blå mærker og ondt efter sex

forumspørgsmål

Blå mærker og ondt efter sex

forumspørgsmål af
Cecilie
16 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

 Hej cyberhus,,

Her for nogle måneder siden misted jeg min mødom til mkin kæreste. Men efter jeg havde sex fik jeg virkig ondt i mine ben tror det var mine musker men er ikke sikker, men havde ondt i næsten op til en uge! Havde også blå mærker på indersiden af mine lår. Hvade ikke ondt imens vi havde sex, så forstår ikke rigtig hvorfor jeg får så ondt i mine lår/ben sex og hvorfor jeg får blå mærker... Vi har haft sex siden der, og får samme problem vær gang, vi har altså ikke ''vildt'' sex.. Håber I kan hjæple.

Kommentarer

Nogle mennesker får bare let blå mærker.

Dyrker du normalt sport? For mig lyder det somom du bare er i dårlig form. Hvis du bruger nogle muskler du normalt ikke bruger så kommer du til at have ømme muskler, sådan er det med alt fysisk bevægelse. 

81

Er også 16. Jeg har været sexuel aktiv nogen måneder nu og oplevede det samme. Del var jeg nok i lidt for dårlig form og dels tror jeg jeg spændte for meget under sex. Jeg fik i alt fald af og til krampe i læggene og havde ømme muskler i lægge, lår og balder efter sex. Specielt hvis jeg var blevet kneppet i yderpositioner og skulle bruge muskler jeg normalt ikke bruger. Det har hjulpet med tiden. Jeg er begyndt at træne mere så jeg er blevet lidt mere smidig og så er jeg blevet bedre til at slappe af. Jeg tror jeg var for forkrampet før af angst for ikke at slå til før, men hviler mere i mig selv nu og kan slappe meget bedre af selv under længere knepning i yderposition. Nu har jeg faktisk kun lidt ømme balder, nok fordi jeg bruger mig selv aktivt når jeg bliver kneppet og det er enlig kun rart at man kan mærke sig selv bagefter. Så prøv evt. at træne lidt  og vær så afslappet som muligt.

85

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program