Kærester?

forumspørgsmål

Kærester?

forumspørgsmål af
Master DING
13 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

hej jeg er en dreng på 13 år som har den helt vildt gode veninde der går i min klasse, vi skrev hver dag og sendte hjerter til hinanden og alt muligt, og jeg var faktisk ret vil med hende, men så her forleden var vi til fest, hvor hun så kom over til mig og sagde hun havde tænkt lidt over tingene og synes bare vi skulle være venner og hun vidste ikke lige det med kæresteri, og hun vil gerne vente lidt. Der valgt jeg så om aften med lidt alkehol i kroppen så at blive vildt sur, og jeg ødelægge vores venskab fuldstændigt.

Jeg valgte så cirka en måned efter festen at ringe til hende og sige undskyld og hun tilgav mig heldigvis. Vi er så begyndt at skrive vildt meget igen og jeg er stadig helt vild med hende, men jeg er virkelig bange for at der sker det samme igen, men har samtidig hele tiden lyst til at kysse hende når vi er sammen alene. Men jeg tror stadig ikke hun har lyst til at være mere end venner. 

Hvad skal jeg gøre? plz hjælp!

Kommentarer

Det lyder ikke så smart at du drikker dig fuld og gør ting du så fortryder bagefter. Det kan være du skal holde igen med at drikke, så du ikke får fucket dine forhold / venskaber op :-)?

Jeg synes du skal fortælle din veninde, hvordan du har det med hende og prøve at finde ud af, om hun også føler noget for dig udover venskab. Og sørg for ikke at gøre at drikke alkohol den dag ;-)

289

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program