Penis længden.

forumspørgsmål

Penis længden.

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 15 som her for tiden har gået og tænkt over, at jeg syntes min penis er lodt lille. Hvordan har i piger det med "mindre" peniser? Er det en deal-breaker, eller er i ligeglade?

Kommentarer

Jeg syntes ikke det gør noget! Sexen kan da være god aligevel! Og bare drengen/du er sød og dejlig!

220

Hvor stor er den siden du kalder den lille?
Jeg er en dreng på 14 og jeg har en pik længde på 13 cm og en omkreds på 11 cm!

Penis længde er ikke noget at være usikker over, det handler ikke om størrelse det handler om hvordan man bruger den!

219

Du har helt ret<3 havde en k, hans pik var kun 10 cm og 8 omkreds og nu har jeg en k hvor hans er 17 cm og 15 i omkreds det sys han også er mega træls. Men piger eller ihvertfald mig tænder bare på drengen<33

209

Hej dreng. Det er ikke størelsen men gørelsen, der gør om sexen bliver god eller dårlig. Du skal bare behandle din pige ordentligt, så lover jeg, at hun bliver glad. Måske du evt. kunne snakke med hende om, at du ikke er tilfreds?

213

Fuldstændig ligeglad. Sex er godt fordi det er rart og intimt at gøre sammen.. og størrelse er bestemt ikke afgørende for kvaliteten af det sex man har. Hvis du er nærverende og sød, skal det nok blive godt alligevel.

234

Jeg har været sammen med nogle drenge og størrelsen er virkelig forskellig. Hvor meget de kan variere i cm ved jeg ikke, jeg har aldrig målt det, tihi. Uden overhodet og gøre dig ked af det vil jeg dog sige at størrelsen godt kan betyde lidt. Jeg vil fx gerne fyldes helt ud. Jeg har et par gange været sammen med en dreng med en virkelig lille penis - som i ultralille. Men han er supersød og vi fandt ud af det. Jeg ku ikke mærke da han var i mig men da han så var færdig hjalp vi hinanden med at gøre mig færdig med fingrene og det gik fint, og vi lavede lidt sjov med det. Man skal bare ta det lidt humoristisk. Så fortvivl ikke, der er jo andre måder at tilfredstille en pige på end med penis, hvis den nu er lidt lille. knus

215

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program