Av ?

brevkassespørgsmål

Av ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hej. Måske er det ikke lige rigtig sted at spørge om, men jeg prøver at tage chancen. Da jeg havde samleje med min kæreste, stikker op i mig med hans fingre og gjorte ikke ondt. Jeg blev forvirret da hans "banan" kom op i mig og min venstre æg, gjorte så ondt. Vi prøvede igen men jeg stopper det gør satme så ondt. Ved i hvorfor min venstre æg gør ondt når ens penis kom op i mig?? Meget underligt, håber i svarer /-: Hilsen fie

Svar: 

Hej Fie

Jeg syntes det er godt du skriver til os for der er ikke et spørgsmål vi ikke tager os af, her på Cyberhus. Så dit spørgsmål er helt velkommen.

Det må være hårdt at det skal gøre så ondt, nu når i har lyst til at have sex med hinanden, så håber jeg kan hjælpe dig til at få det bedre.

Det som jeg forstår i det du skriver er, at det går ondt i din venstre æggestok, eller venstre del af underlivet når du har sex. Hvis det er forkert forstået er du velkommen til at skrive herind igen, så du kan få det rigtige svar.

Der kan være forskellige grunde til at du får ondt under sex. Eksempelvis noget betændelse i æggelederen eller at din livmoder slimhinde sidder forkert. Derfor vil jeg gerne råde dig til at opsøge din læge, og forklare om problemet så han kan finde ud af om der er noget galt med dig, og hjælpe dig til at få det bedre.

Men husk det er slet ikke sikkert der er noget galt med dig, men jeg syntes det er vigtigt du ikke tager nogen chance og får det tjekket.

Hvis det viser sig der ikke er noget galt med din æggestok, så kan det være det har gjort ondt på dig, fordi at i ikke har haft nok forspil. Så skal i fremover huske at gøre dig helt våd med f.eks. spyt eller glidecreme og så sørge for at du udvidet nok, så der er plads til hans penis inde i dig. Det kan i gøre ved at varme stille op med f.eks. først en finger og så to, og til sidst indfører hans penis lige så stille.
Det vigtigste af alt er at tage det med ro.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program