Vil han eller ej

forumspørgsmål

Vil han eller ej

forumspørgsmål af
Pigen der har lyst
13 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej

Er en pige på 13 har haft et crush på en dreng på min alder i et år. Skrev med ham for noget tid siden vi begyndte at skrive privat og han sagde han også kunne lige mig i et stykke tid. Vi aftalte at vendte med at blive k, men kort tid efter blev vi det. Han er ret fremme i skoene lige som mig.

Mit dilemma er :

Selvom han snakker om at have sex tør jeg ikke spørge ham om det er bange for at han ikke tænder sådan på mig og afviser mig.

Hjælp hvordan skal jeg spørge ham.

Kommentarer

Jeg kan godt forstå dit dilemma da 99% af alle drenge på den alder er useriøse og kender ikke sig selv så de tror de vil have noget, selvom de ikke vil.

Den eneste mulighed du har, er at snakke seriøst med ham og håbe på at han lytter til sig selv og ikke bare gør det fordi han tror han skal, for så holder jeres forhold ikke!

Jeg har altid følt at grunden til mig og min kæreste på snart 4. år stadigvæk er sammen i dag, er fordi vi ventede 6 måneder før vi havde sex fordi vi gerne ville lære hinanden at kende emotionelt først og så fordi det var vores begge tos første gang så vi skulle lige mærke efter om vi var klar. vi var 16 og 17 da det skete og tror ærlig talt at det er det optimale, men hvad kan jeg sige, ikke alle er som mig :D

194

Jeg bruger meget at chatte for at få min tid til og gå og få nogle svar ..
Superchat

184

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program