Sex og alder?

forumspørgsmål

Sex og alder?

forumspørgsmål af
Alma
13 år
Oprettet 6 år 6 dage siden

Hej alle sammen.
Jeg er en 13-årig pige som længe har været nysgerrig på sex. Lysten til at have sex fik jeg allerede som 10-årig og har siden onaneret. Jeg var den første til at begynde at snakke ‘seriøst’ om sex på min årgang og mine venner troede bare jeg spillede sej og voksen. Jeg ved jeg er klar til det men jeg har ikke nogen rigtig kæreste og er det for tideligt? Jeg har mange internetvenner som havde sex som 13-årige og de fortæller at det var helt fint med dem og at de intet fortryder. Mit problem er lidt at jeg gerne vil prøve det men jeg ved ikke om det er for tideligt og alle på min årgang er stadig sygt umodne og slet ikke klar. De ældre drenge gider mig ikke såe.. har lidt et problem. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, nogen forslag?

Kommentarer

Bare vent til der er en der er klar til at gøre det med dig, det kan godt være det er spændende men hvis du ikke har fundet nogen du elsker så synes jeg det er bedst du venter til du finder en som er på samme niavou som dig. du skal ikke presse nogen til at gøre det med dig fordi det er de færreste der er klar på din alder, og ældre fyre som ikke er jomfruer kan være respektløse og kan også gøre det til en rigtig gårlig oplevelse!!

Så mit råd er at du venter til du finder en fyr som også er klar og så må du blive ved med at onanere indtil da. Husk at onani fungerer ligesom stoffer, så desto mere du gør det, desto mindre godt bliver det og desto mere har du brug for, så pas på med at blive for afhængig ;)

245

Den dag du har fundet en at have det med, så kan du dyrke sex ... MEN - husk at find en du er tryg ved ... Hold dig til folk på en ung alder ... Jeg er selv 14 og har også været meget nysgerrig på sex og onani siden jeg var 8-9 år, og jeg har altid følt mig klar. Men når det så kommer til stykket, så tør jeg ikke - og ærligt - nu er jeg glad for at jeg aldrig gjorde det ... Der er ikke nogen grund til at stresse - jeg lever basicly af onani ... Det giver næsten det samme. I hvert fald ind til at jeg finder en sød dyr, at have samleje med ...
Men husk - pas på dig selv! Selvom du føler mig klar, er det virkelig ikke sikkert at du er det ... Og husk - find og vent på den rette. Andet er dumt. Hverken du eller ham skal tvinges til noget ... Og husk kondom. ;)

234

Ved godt de fleste vil nok sige det med og vente på den rette og så videre :)
Vil bare sige mange af mine veninder ventet på den rette og dem der har prøvet det nu er allerede 15-17 og de fleste stadig jomfru. Men ja min pointe er de fortrød det stadig fordi den de troet var den rette ikke var det da den første man finder aldrig er den rette.

Mig og mine veninder gjorde noget ret "dumt" vi var 12 og 13 og en dag vi var alene hjeme fandt en fyr på nettet og fik ham til og komme hjem til os, bum så mistede vi vores mødom men det var en sjov måde og gøre det på og meget specielt og ku sige man mistet den samtidig med ens bff. :)

226

Jeg er også afhængig og har det ligesom dig..

216

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program