Forkølselssår - Hvordan fikser I det?

forumspørgsmål

Forkølselssår - Hvordan fikser I det?

forumspørgsmål af
Cille
14 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Hej alle

Jeg er en pige på 13 år, som har har fået et forkølelsessår ved munden. Sagen er den, at jeg har givet min kæreste et blowjob sidste weekend, og nu er jeg bange for, at jeg kan have smittet ham. Jeg læste på https://doc24.dk/forkoelelsessaar/, at et forkølelsessår nemt kan smitte andre, især under oralsex. Men jeg er selfølgelig i tvivl. Hvad tænker I?

Kommentarer

Jeg bruger selv ViruLite. Det virker fantastisk for mig. Det er en lille dims der behandler såret med usynlig lys.

346

Det har jeg også hørt godt om. Altså Virulite.. Har bare ikke købt en endnu fordi den er lidt for dyr men tror jeg kan få mine forældre til at betale.

er der andre der har hørt godt om den???

405

Hold jer langt væk fra Virulite!!!!
God gammeldags sund kost virker. Du kan aldrig slippe af med forkølelsessår, da det er noget du har i blodet resten af dit liv.

Ift. din situation så kan du godt have smittet din kæreste. Det I skal gøre er, at han går til lægen eller afventer og ser hvad der sker?

390

Nu skal du ikke blive alt for bange for at han har forkøelsessår og huske at det vitterligt kun smitter i udbrud, er en fyr der kun selv har det på munden og har haft en kæreste jeg før har kommet til at kysset selvom jeg havde det uden hun er blevet smittet, og det har altså hellere ikke givet noget dernede.

352

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program