Gravid

forumspørgsmål

Gravid

forumspørgsmål af
Nicoline
14 år
Oprettet 1 år 1 uge siden

Her for cirka 2 uger siden havde jeg sex med min kæreste et par gange, jeg har ikke fortrudt det, men jeg har fortrudt at det var uden kondom og jeg er bange for om jeg er blevet gravid. Jeg er godt klar over at det også var ulovligt, eftersom han er 17, men han siger at han er sikker på at jeg ikke er gravid, men her på det seneste er jeg begyndt at spise mere og jeg ha nu også haft hovedpine i snart 1 døgn. Jeg kan ikke gå til lægen omkring det fordi mine forældre ville finde ud af det og jeg tør ikke at købe en graviditetstest.
Hvad skal jeg gøre hvis jeg er gravid ???

Kommentarer

Tag dig sammen og køb en test,du får det meget bedre hvis den siger du ikke er gravid. Det virkelig dårlig stil af din kæreste at have sex med dig uden kondom, du burde genoverveje jeres forhold

116

Hvis du er bange for at blive dømt af folk i butikken fordi du er så ung kan du bede din kæreste om at købe en. Hvis han siger nej kan du fortælle ham at han kan glæde sig til at betale børnepenge de næste 18 år, så skal han nok komme afsted ;)

87

Tusind tak for det gode råd og det tror jef, at jeg vil sige til ham

99

En ting er sikker.
Er du gravid og han slår op = du melder ham til politiet da det er ulovligt af ham at have sex med dig som du selv nævner.
Altså siden at han vil have sex uden kondom tikker han jo bare om a du skal blive gravid

91

Sandt nok, men han har dog fortalt at han aldrig har brugt kondom før med nogle af sine ekskærester

120

Pas nu på!!! Det er også noget der hedder sexsygdomme! Du burde ALDRIG have sex med nogen uden kondom som har haft sex med andre før dig uden at personen har været til lægen for at være undersøgt for sygdomme inden....

Han lyder virkelig som en slem fyr... Held og lykke til dig!!!!

91

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program