Kan han ikke lide mig mere

forumspørgsmål

Kan han ikke lide mig mere

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Jeg er en pige på 15 år og jeg går i 1.g

Jeg er ret vild med en fyr der går i min klasse. Fra start af havde vi en pisse fed kemi og han krammede mig hele tiden og kom hen til mig og virkelig gjorde sit for at være tæt på mig. men lige pludselig skiftede det og det tog bare en drejning i den modsatte retning, vi kan stadig snakke og har en fed kemi og kan grine og snakke, men han krammer mig ikke mere eller er nær mig som før. I klassen skal det lige siges at der startede en pige i vores klasse som han gik i klasse med i folkeskolen som han havde noget med kort, men han bryder sig ikke om hende. Men alt i alt er det bare så frustrerende, men har i prøvet noget lignende at fyren lige pludselig trækker sig på den måde??

Hilsen en forvirret pige.

Kommentarer

Er ked af at høre :( Sådan noget med følelser kan bare være så bøvlet...

Jeg har selv prøvet, at det bare vender fra den ene dag til den anden. Det svært, at svare på hvad der lige sker, men det er i hvertfald mega ubehageligt.. I mit tilfælde endte jeg ikke med fyren, jeg havde følelser for, men håber, at i finder ud af det!!

456

Det kan godt være at han er forsigtig nu fordi hende pigen er startet, fordi han ikke vil støde hende? Jeg tænker at du skal til at sætte ord på jeres forhold. Kommunikation er vigtigt.
Spørg ham ligeud om han er interesseret i dig, for du er lidt forvirret over hans signaler.

Held og lykke :)

449

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program