utryg

forumspørgsmål

utryg

forumspørgsmål af
anonym
12 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

hej

Jeg føle mig ikke rigtig tryg ved de "venner" jeg har i skolen. Er ikke sådan tryg ved at give et kram, hverken til mine forældre eller dem. Jeg føler ikke sådan der er nogen jeg kan stole på og snakke med uden at det nok vil forandre venskabet meget. Jeg stoler jo som sagt heller ikke på mine forældre. Da jeg var mindre sagde jeg til dem at de ikke måtte snakke om mig. (det gjorde de jo alligevel til familie sammenkomster). De snakker til hindanden om andre de kender og hvor godt og dårligt det går dem. Jeg er bange for at de også snakker til hinanden om mig.

Jeg har mange ting jeg bærer inde med men som jeg ikke føler jeg kan sige til nogen.

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Kommentarer

Hej.
Snak med dine forældre, jeg ved godt at de måske godt kunne finde på at snakke om det bag din ryg, men det er dine forældre, og det de måske kunne sige ville være hvordan de kan opmuntre dig. -er det slemt?
Dine forældre er og vil altid være dine sikreste venner. Du kan stole på dem med dit liv! de vil dig kun det bedste. + de er meget ældre så det kan være de har svarene på dine spørgsmål? de har måske oplevet det samme da de var på din alder?
Snak med dem :)

601

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program