Snakke om sex med ens lillesøster?

forumspørgsmål

Snakke om sex med ens lillesøster?

forumspørgsmål af
Simone
16 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Hej piger (og drenge)!

Håber nogen kan hjælpe mig da jeg står i en svær situation.

Min lillesøster er blevet seksuelt aktiv, og det er meget tidligere end jeg havde regnet med. Hun blev 13 år i maj og jeg ved ikke hvornår hun begyndte, men første gang jeg opdagede det var her i sommerferien. Egentlig ville jeg ikke blande mig, for virkede til hun havde styr på det og at de var kærester, men i mandags opdagede jeg hende i at pjække fra skole og have sex med en dreng der ser meget ældre ud.

Jeg elsker min lillesøster og vil ikke sladre til vores forældre, men jeg synes det er min pligt som storesøster at tage en snak med hende. Tror ikke hun kan være på p-piller, og ved ikke om de kan finde ud af at bruge kondom. Og så er jeg bare bange for hun bliver såret. Mit problem er at jeg selv er jomfru, og har svært ved at konfrontere folk.

Hvad skal jeg gøre?

Kram fra Simone

Kommentarer

Jeg tror netop i denne situation ville det være på sin plads at indblande dine forældre. Bed dem om at holde dig uden for. Få dem til at opdage situationerne selv.

437

Det er svært, fordi det er ikke til at sige hvordan din søster ville reagere. Hvis i har et godt forhold, synes jeg godt du kan fortælle at du ved det, og spørge hvordan hun har det med det. Jeg tænker det er vigtigt ikke at komme til at virke dømmende, men i stedet støttende og som en hun kan vende sig til, hvis hun bliver i tvivl om noget, eller føler sig utryg!! Men. Hvis du ikke er så tæt med hende er jeg lidt enig med Lilly, at det måske mere er en situation for de voksne. Også fordi hun pjækker, for at have sex, hvilket altid virker som et skråplan...

423

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program