hvad nu?

brevkassespørgsmål

hvad nu?

brevkassespørgsmål af
rune
15 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

hej brevkasse 
som bøsse er det ikke sjovt at onanere normalt mere og jeg vil gerne vide hvordan det er at få den i røven så har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre 
kærlig hilsen r

Svar: 

Hej R

Jeg er rigtig glad for at du har valgt at skrive og spørge. Det er helt naturligt at være nysgerrig omkring andre måder at onanere på, inklusiv anal stimulering - og måske særligt når man er bøsse. Desværre kan man sige, at det ikke er helt så lige til, som hvis man bare gerne vil "onanere normalt" som du siger, og der er flere ting der kan gå galt. Derfor er det fedt at du lige sørger for at få lidt viden om hvordan og hvorledes før du går i gang.

Det vigtigste at huske, før man går i gang med at prøve noget analt, er at anus ikke selv har nogen former for smørrelse, så man er nødt til at finde noget. Det bedste er hvis man køber glidecreme  (gerne noget vandbaseret da det dur til alle materialer man kunne finde på at stikke op), men ellers kan man også bruge vaseline eller til nøds olie. Det skal bare være noget der ikke tørrer ind, og som man har massere af! Hellere for meget end for lidt, og så sørge for, at man har noget, til at gøre rent med.

Det næste man skal tænke på, er at anus ikke er vant til at der kommer noget ind udefra, så musklen skal faktisk trænes op, ligesom alle andre muskler, der skal i gang med noget nyt. Det betyder at man er nødt til at starte småt, og ikke være for utålmodig. Hvis man går for hurtigt frem, kan det komme til at gøre rigtig ondt og nogle gange ligefrem bløde - hvis det sker er det ikke farligt, men det er vigtigt at man stopper, og er ekstra forsigtig med at holde sig ren og holde øje med hvordan det heler, da det jo er et område med en del bakterier. Men bare rolig! Hvis du arbejder dig langsomt op, bruger masser af smørrelse og er opmærksom på hvad din krop fortæller dig, bør det ikke gøre ondt overhovedet. 

De første gange du prøver noget analt, vil jeg anbefale dig at bruge dine egne fingre, da det kan give dig føling for området, og giver dig lidt bedre forståelse af hvordan alting virker deromme. Og så er det også en nem måde at holde øje med at anus ikke bliver tør. (Husk dog at klippe negle først, da rifter i anus ikke er særligt behagelige). Hvis/når du får lyst til at prøve nogle ting der er lidt større, er det vigtigste at huske, at anus ikke som en vagina har en naturlig ende, så hvis du  stikker noget op, skal du passe på at det ikke glider helt ind, da det kan være rigtig svært at få ud igen. Det er derfor de fleste anal legetøj man kan købe har en tyk bund, så de ikke kan glide ind. Hvis du holder fast i enden, eller bruger noget langt der ikke kommer hele vejen ind, er det ikke noget du behøver at være bekymret for, men det er lige værd at huske.

En anden ting, er at det er vigtigt at tænke på bakterier, så hvis det man bruger, ikke er noget, der er lavet, til at blive brugt til sex, bør man putte et kondom på. Du behøver ikke være bekymret for at det at have analsex i sig selv er beskidt, så længe du husker at vaske hænder, og involverede genstande, både før og efter. Men hvis du gerne vil være helt sikker, kan det hjælpe at holde lidt øje med hvornår du har været på toilettet, og hvis det er under en 6-7 timer siden, burde der ikke være noget i anus, der kunne ødelægge oplevelsen.

Jeg håber, det var en hjælp, og at du får mod på at prøve nogle af de ting du går at spekulerer på - nu med nogle råd i baghånden. Du må endelig skrive ind igen, hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du oplever nogle problemer, det kan være et svært emne lige at finde nogen at tale med om.

Venlig Hilsen

Sille

Silles billede
Sille har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program